Ιδρυμα Ωνάση: Ο Τρικαλινός Ηλίας Μόσιαλος συντονιστής στο Εθνικό Σχέδιο μεταμοσχεύσεων Reviewed by Momizat on . Χρέη συντονιστή στο Εθνικό Σχέδιο μεταμοσχεύσεων που ανακοινώθηκε από το Ιδρυμα Ωνάση αναλαμβάνει ο καθηγητής Οικονομικών υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος. Η ανάρ Χρέη συντονιστή στο Εθνικό Σχέδιο μεταμοσχεύσεων που ανακοινώθηκε από το Ιδρυμα Ωνάση αναλαμβάνει ο καθηγητής Οικονομικών υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος. Η ανάρ Rating: 0

Ιδρυμα Ωνάση: Ο Τρικαλινός Ηλίας Μόσιαλος συντονιστής στο Εθνικό Σχέδιο μεταμοσχεύσεων

Ιδρυμα Ωνάση: Ο Τρικαλινός Ηλίας Μόσιαλος συντονιστής στο Εθνικό Σχέδιο μεταμοσχεύσεων

Χρέη συντονιστή στο Εθνικό Σχέδιο μεταμοσχεύσεων που ανακοινώθηκε από το Ιδρυμα Ωνάση αναλαμβάνει ο καθηγητής Οικονομικών υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος.

Η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου στο Facebook

«Με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκα την πρόταση του Ιδρύματος Ωνάση, με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να αναλάβω συντονιστής (μαζί με τον κ Βασίλειο Παπαλόη, καθηγητή της χειρουργικής των μεταμοσχεύσεων στο Imperial College London) διεθνούς επιτροπής για την εκπόνηση του Εθνικού Σχεδίου μεταμοσχεύσεων», γράφει ο Ηλίας Μόσιαλος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή