Μέχρι τις 3 μ.μ. σήμερα τα εμπορικά των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι θα είναι σήμερα Μ. Σάββατο ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων. Η αγορά θα ξανανοί Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι θα είναι σήμερα Μ. Σάββατο ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων. Η αγορά θα ξανανοί Rating: 0

Μέχρι τις 3 μ.μ. σήμερα τα εμπορικά των Τρικάλων

DSC00783

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι θα είναι σήμερα Μ. Σάββατο ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων. Η αγορά θα ξανανοίξει την ερχόμενη Τρίτη με το παλιό της πλέον ωράριο . Επίσης σήμερα ολοκληρώνεται και το πασχαλινό ωράριο στα καταστήματα των μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) καθώς θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ
Εξάλλου σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Συντεχνίας Αρτοποιών, τα αρτοποιεία του ν. Τρικάλων θα διαθέτουν σήμερα ψωμί για 3 ημέρες. Θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα 13 Απριλίου και θα επαναλειτουργήσουν κανονικά την ερχόμενη Τρίτη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή