Μεγαλοχώρι: Σημαντική εκδήλωση κατά της βίας ενάντια σε γυναίκες Reviewed by Momizat on . Την Παρασκευή 17/4 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρικκαίων, στο Μεγαλοχώρι Τρικ Την Παρασκευή 17/4 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρικκαίων, στο Μεγαλοχώρι Τρικ Rating: 0

Μεγαλοχώρι: Σημαντική εκδήλωση κατά της βίας ενάντια σε γυναίκες

Μεγαλοχώρι: Σημαντική εκδήλωση κατά της βίας ενάντια σε γυναίκες

Την Παρασκευή 17/4 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρικκαίων, στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Τα θέματα παρουσιάστηκαν από τη Βασιλική Γκουγκουστάμου και την Ευτυχία Ασλάνογλου, ψυχολόγο και κοινωνιολόγο αντίστοιχα του Συμβουλευτικού Κέντρου. Αφορούσαν, δε, στην ανάλυση του φαινομένου της Βίας κατά των Γυναικών μέσα από στατιστικά στοιχεία, έρευνες, βιβλιογραφία, καθώς και από την προσωπική εμπειρία των στελεχών του Κέντρου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γυναικών Μεγαλοχωρίου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μεγαλοχωρίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Κοινότητας με τους οποίους συνδιοργανώθηκε η εκδήλωση, την εκπρόσωπο από την Κοινότητα Πατουλιάς όπου φρόντισε να γνωστοποιήσει την εκδήλωση και όλους όσους φρόντισαν για την τεχνική οργάνωση και την επιτυχή διεξαγωγή της. Τέλος ευχαριστούμε την κα Έφη Λεβέντη όπου μας έφερε σε επαφή με την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλοχωρίου.

 

Τα στελέχη του Σ.Κ

megalo3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή