Νέο υπόγειο αρδευτικό σύστημα 20 χλμ αποκτά η Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . Προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διαδικασίες για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου άρδευσης της κτηματικής περιοχής Φαρκαδόνας, με την κατασκευή υπόγειων α Προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διαδικασίες για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου άρδευσης της κτηματικής περιοχής Φαρκαδόνας, με την κατασκευή υπόγειων α Rating: 0

Νέο υπόγειο αρδευτικό σύστημα 20 χλμ αποκτά η Φαρκαδόνα

Νέο υπόγειο αρδευτικό σύστημα 20 χλμ αποκτά η Φαρκαδόνα

Προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διαδικασίες για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου άρδευσης της κτηματικής περιοχής Φαρκαδόνας, με την κατασκευή υπόγειων αγωγών σε μήκος 20 χιλιομέτρων.

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, ενέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού για την ανάθεση κατασκευή του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 1.123.901,35 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης – ΕΣΠΑ 2014-2020 της
Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι είναι να το κάνεις» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες, προχωράμε με γρήγορο ρυθμό σε ένα έργο ζωής για την Πηνειάδα, το Κεραμίδι, την Κρήνη, τη Χρυσαυγή, το Γριζάνο, το Ζάρκο, τη Φαρκαδόνα, το Πετρόπορο.

Στηρίζουμε τον αγροτικό τομέα με έργα ουσίας, ώστε οι άνθρωποι στον κάμπο να συνεχίσουν να μένουν στον τόπο τους και στην παραγωγική διαδικασία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή