Οι κακές αναμνήσεις …. του κ. Ντόβα Reviewed by Momizat on . Πριν μερικές ημέρες ο κ Κώστας Ντόβας - αρκετά χρόνια συνδικαλιστής στο νοσοκομείο Τρικάλων - μίλησε για "προβοκάτορες-συμφεροντολόγους που λυμαίνανε τόσα χρόνι Πριν μερικές ημέρες ο κ Κώστας Ντόβας - αρκετά χρόνια συνδικαλιστής στο νοσοκομείο Τρικάλων - μίλησε για "προβοκάτορες-συμφεροντολόγους που λυμαίνανε τόσα χρόνι Rating: 0

Οι κακές αναμνήσεις …. του κ. Ντόβα

Οι κακές αναμνήσεις …. του κ. Ντόβα

Πριν μερικές ημέρες ο κ Κώστας Ντόβας – αρκετά χρόνια συνδικαλιστής στο νοσοκομείο Τρικάλων – μίλησε για “προβοκάτορες-συμφεροντολόγους που λυμαίνανε τόσα χρόνια τον χώρο του νοσοκομείου”. 

Οι κακές αναμνήσεις …. του κ. Ντόβα

Έχουμε λοιπόν την παραδοχή του πρώην Προέδρου των εργαζομένων του Νοσοκομείου, για κυκλώματα και συμφέροντα που λυμαίνονταν το χώρο.

Όμως ο κ Ντόβας περιορίζεται στο “γύρω-γύρω και τριγύρω”.

  • Ποια είναι τα συμφέροντα που έδρασαν στο χώρο του νοσοκομείου; 
  • Γιατί δεν τα κατήγγειλε τόσα χρόνια ; 
  • Τώρα πήρε είδηση ότι υπήρχαν πιράνχας ….και στο νοσοκομείο Τρικάλων ; 
  • Αφού λοιπόν εκτιμά ότι υπάρχουν ευθύνες αυτές θα πρέπει να αποδοθούν .Δεν μπορούμε  να το αναγάγουμε  σε διαφορετική εκδοχή. Επειδή η  υγεία είναι βαριά ασθενής και εις την χειρουργική κλίνη θα ήταν μία μεγάλη προσφορά εκ μέρους του. Αν έχει “κότσια” λοιπόν να μαζέψει όλα αυτά που γνωρίζει πως  έγιναν και ειπώθηκαν  και να τα κάνει βιβλίο .

 

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή