Πέντε κρούσματα στον Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ Reviewed by Momizat on . Πριν απο λίγο έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες, το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του ΑΟ Τρίκαλα μετά το κρουσ Πριν απο λίγο έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες, το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του ΑΟ Τρίκαλα μετά το κρουσ Rating: 0

Πέντε κρούσματα στον Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ

Πέντε κρούσματα στον Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ

Πριν απο λίγο έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες, το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του ΑΟ Τρίκαλα μετά το κρουσμα που παρουσιάστηκε σε στέλεχος της ομάδας.

Τα τεστ έβγαλαν έναν ποδοσφαιριστή θετικό και τρία μέλη ακόμη του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων σε πέντε.

Το πρωί της Πέμπτης θα γίνουν εκ νέου τεστ μιας και κάποιοι παίκτες έχουν έρθει σε πολύ κοντινή επαφή με υπαρχοντα κρούσματα.

Η αποστολή των Τρικάλων αναμένεται να αναχωρήσει κανονικά σήμερα για το Ηράκλειο αφού για να αναβληθεί το παιχνίδι θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον πέντε παίκτες θετικοί, κάτι που αυτή την στιγμή δεν ισχύει…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι κατα τον σημερινό έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού υπήρξαν τέσσερα νέα κρούσματα.

Άπαντες τίθενται σε καραντίνα σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και νέος έλεγχος.
Ευχόμαστε σε όλους ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην οικογένεια μας.
Αύριο το πρωί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα κάνει νέα μοριακά τεστ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή