Στην Καλαμπάκα το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας είναι γυναικεία υπόθεση Reviewed by Momizat on . Αναθάρρησαν οι γυναίκες στην Καλαμπάκα μετά την απόφαση πρωθυπουργού ο οποίος άνοιξε τον δρόμο για την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας . Στην Καλαμπάκα εν Αναθάρρησαν οι γυναίκες στην Καλαμπάκα μετά την απόφαση πρωθυπουργού ο οποίος άνοιξε τον δρόμο για την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας . Στην Καλαμπάκα εν Rating: 0

Στην Καλαμπάκα το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας είναι γυναικεία υπόθεση

Στην Καλαμπάκα το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας είναι γυναικεία υπόθεση

Αναθάρρησαν οι γυναίκες στην Καλαμπάκα μετά την απόφαση πρωθυπουργού ο οποίος άνοιξε τον δρόμο για την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας .

Στην Καλαμπάκα ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας όλα δείχνουν ότι την εκλογή τους θα διεκδικήσουν τρεις γυναίκες.

Η απερχόμενη πρόεδρος κ. Μαρία Σουπιέρη , η κ. Φωτεινή Μπλετσογιάνη και η κ. Αγορίτσα Ντούλα , φαίνεται πως θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το επόμενο διάστημα .

Καλή επιτυχία και όπως έχει πει και ο Μπαράκ Ομπάμα: «Αν οι γυναίκες κυβερνούσαν τον κόσμο, τότε ο κόσμος θα ήταν καλύτερος»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή