Υποψήφιος για το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Τρικάλων ο Ηλ. Τσιμπίδας Reviewed by Momizat on . Την ψήφο των συναδέλφων του για την εκπροσώπηση τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου με σκοπό να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους και να βοηθήσει στη βε Την ψήφο των συναδέλφων του για την εκπροσώπηση τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου με σκοπό να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους και να βοηθήσει στη βε Rating: 0

Υποψήφιος για το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Τρικάλων ο Ηλ. Τσιμπίδας

Υποψήφιος για το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Τρικάλων ο Ηλ. Τσιμπίδας

Την ψήφο των συναδέλφων του για την εκπροσώπηση τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου με σκοπό να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους και να βοηθήσει στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους ζητά ο γνωστός συνδικαλιστής Ηλίας Τσιμπίδας.

Είναι αλήθεια πως πάντα στεκόταν απέναντι σε πολιτικά παιχνίδια, σε προσωπικές στρατηγικές και διχασμούς που πλήγωσαν σε προηγούμενες περιόδους.

Όπως υποστηρίζει ο Ηλίας Τσιμπίδας “καινούριες ιδέες, νοοτροπίες, αέρας αλλαγής να σαρώσει το παλιό, το ξεπερασμένο, το ιδεοληπτικό που αδυνατεί να κατανοήσει ότι το Νοσοκομείο ανήκει σε όλους μας, δεν αποτελεί ιδιοκτησία κανενός ούτε είναι χώρος ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή