Υποψήφιος με τον Χήρα ο Ν. Ζαμπάκας Reviewed by Momizat on . Ο Νίκος Ζαμπάκας έδωσε τα χέρια και κατέρχεται υποψήφιος στο Δήμο Πύλης με τον συνδυασμό του Θοδωρή Χήρα. Σε πείσμα των καιρών είναι από τους ανθ Ο Νίκος Ζαμπάκας έδωσε τα χέρια και κατέρχεται υποψήφιος στο Δήμο Πύλης με τον συνδυασμό του Θοδωρή Χήρα. Σε πείσμα των καιρών είναι από τους ανθ Rating: 0

Υποψήφιος με τον Χήρα ο Ν. Ζαμπάκας

Υποψήφιος με τον Χήρα ο Ν. Ζαμπάκας

Ο Νίκος Ζαμπάκας έδωσε τα χέρια και κατέρχεται υποψήφιος στο Δήμο Πύλης με τον συνδυασμό του Θοδωρή Χήρα. Σε πείσμα των καιρών είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στη δύναμη της «ορεινής πατρίδας», διατηρεί ξενοδοχείο-πρότυπο στα Στουρναρέικα, καθώς και ταβέρνα που λειτουργούν όλο το χρόνο. 

Η ενασχόλησή του με τα κοινά κρατάει από το 1982οπότε και εκλέχτηκε κοινοτικός σύμβουλος στην κοινότητα Στουρναραιϊκων, επικεφαλής της αντιπολίτευσης έως το 1986. Εκλέχθηκε πρόεδρος στην κοινότητα Στουρναραιϊκων το 1986, καθώς επίσης το 1990 και το 1994 για δώδεκα συνεχή έτη, καταφέρνοντας να παραδώσει στο Δήμο Πινδαίων όχι χρέος αλλά ένα καλό αποθεματικό, καθιστώντας τα Στουρναραιϊκα έδρα του Δήμου Πινδαίων. Έχει διατελέσει επίσης πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Στουρναραίικων, ενώ με προτροπή του ιστορικού προέδρου των Θεσσαλών εμπόρων Ηρακλή Μπλουγούρα, πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Συλλόγου Επαγγελματιών Ορεινού Άξονα Τρικάλων-Άρτας, όπου παραμένει πρόεδρος ως σήμερα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή