Χρυσομηλιά Καλαμπάκας: Άλογα στην παιδική χαρά του χωριού των πολυτέκνων Reviewed by Momizat on . Μόλις πριν μια εβδομάδα ο Δήμος Μετεώρων έστειλε, και δημοσιεύθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης, άρθρο για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών σε 17 χωριά της Καλαμπάκας. Μόλις πριν μια εβδομάδα ο Δήμος Μετεώρων έστειλε, και δημοσιεύθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης, άρθρο για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών σε 17 χωριά της Καλαμπάκας. Rating: 0

Χρυσομηλιά Καλαμπάκας: Άλογα στην παιδική χαρά του χωριού των πολυτέκνων

Χρυσομηλιά Καλαμπάκας: Άλογα στην παιδική χαρά του χωριού των πολυτέκνων

Μόλις πριν μια εβδομάδα ο Δήμος Μετεώρων έστειλε, και δημοσιεύθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης, άρθρο για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών σε 17 χωριά της Καλαμπάκας.

Ένα από τα χωριά στα οποία ο Δήμος αναβαθμίζει την παιδική χαρά του είναι και η Χρυσομηλιά, το περίφημο χωριό των πολυτέκνων. Κι ενώ θα περίμενε κανείς στην εν λόγω παιδική χαρά να δει παιδιά να παίζουν, αντικρίζει άλογα!

Ναι, καλά διαβάσατε, άλογα βόσκουν και ξαπλώνουν αμέριμνα μέσα στην παιδική χαρά αλλά και στο γήπεδο μπάσκετ, που υπάρχει δίπλα σ’ αυτή, στη Χρυσομηλιά Καλαμπάκας με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην μπορούν να παίξουν.

Όπως μας ανέφεραν κάτοικοι του χωριού ο Δήμος Μετεώρων είναι ενήμερος για το θέμα, όμως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι για την περίφραξη του χώρου στο πλαίσιο της αναβάθμισης.

tameteora.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή