"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Ήττα των “παρθενικών” γιατρών στο νοσοκομείο Τρικάλων – Η “προεδρική” Σταυρούλα Κόσυβα πρώτη στην κάλπη νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στις εκλογές που έγιναν σήμερα στο νοσοκομείο Τρικάλων επικράτησαν οι λεγόμενοι “αντιπαρθενικοί” στον τομέα των γιατρών .

Συγκεκριμένα ο ακτινολόγος Σπύρος Περίφανος , γνωστός για τα “αντιπροεδρικά” του αισθήματα έλαβε 43 ψήφους έναντι 39 που πήρε ο καρδιολόγος Βασίλης Λάσχος φίλα προσκείμενος στον Δημήτρη Παρθένη .

Bρεθηκαν και τέσσερα λευκά ψηφοδέλτια  .

Στην άλλη κάλπη  των εργαζομένων η “προεδρική’ Σταυρούλα Κόσυβα αναδείχθηκε πρώτη με 271 ψήφους    , δεύτερος ο Ηλίας Τσιμπίδας ΔΑΚΕ με 113 και στην τρίτη θέση η αγωνίστρια  Ματίνα Κούκια με 74 ψήφους .

Oι εκλογές αφορούσαν την εκπροσώπηση γιατρών , νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού στο Δ.Σ. του νοσοκομείου .

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ-ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΩΓΝΩΡΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΘΩΣ Η <> ΚΟΣΥΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΙΣΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ …ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ Τ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ!!!!!!!!!!

  2. Εσείς είστε ο κ. Ντόβας ο πρώην πασόκος που καταστρέψατε το Νοσοκομείο Τρικάλων τόσα χρόνια;
    Εσείς τολμάτε να κάνετε κριτική κ. Ντόβα ως πρώην πρασινοφρουρός και σήμερα συριζαίος που καταστρέψατε με τον συνδικαλισμό σας το ΓΝΤ;
    Εσείς δεν είστε που γλείφατε εδώ και 20 χρόνια όλους τους Διοικητές που πέρασαν ανεξαρτήτως απόχρωσης;
    Τα ίδια που κάνατε εσείς τόσα χρόνια τολμάτε σήμερα, να τα παρουσιάζετε, ως επίτευγμα, μαζί με το συνδικαλιστικό σας τέκνο κ. Κόσσυβα;
    Δεν ντρέπεστε καθόλου πια;
    Δεν έχετε ίχνος τσίπας πάνω σας;
    Νομίζετε οτι προασπίζεστε τα συμφέροντα των εργαζομένων γλείφοντας τον εκάστοτε Διοικητή για να κανει τα χατίρια των κολλητών σας και να εκβιάζει κυνηγώντας τους διαφωνούντες;
    Αυτό σημαίνει προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων του ΓΝΤ για εσάς κ. Ντόβα;
    Το γλείψιμο πολλοί λάτρεψαν, τον γλείφτη ουδείς!

  3. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ…..

  4. Προς τι η αντιπαράθεση;;; Οι εργαζόμενοι ψήφισαν… και ενέκριναν την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας και την άσκηση χρηστής διοίκησης με τη συμμετοχή των εργαζομένων. Ενέκριναν τις άριστες συνθήκες εργασίας, το υγιές κλίμα συνεργασίας, τον άψογο τρόπο συμπεριφοράς και σεβασμού στο πρόσωπο του εργαζόμενου, ενέκριναν ακόμα και τις δημοκρατικές διαδικασίες μιας δημόσιας υπηρεσίας ώστε να έχει θεάρεστη αποτελεσματικότητα το έργο της. Τι άλλο;;; Η πλειοψηφία αποφάσισε και η απόφασή της είναι σεβαστή!! Τα πρόσωπα, τα μέσα, οι τρόποι, οι μηχανισμοί, που ακολουθήθηκαν είναι εντελώς αδιάφορα, μιας και “ο σκοπός αγιάζει πάντα τα μέσα”. Όσο για τις μειοψηφίες…ποιος ασχολείται;;; Άσε να λένε…!! Ίσως…να μη καταλαβαίνουν, ίσως… να είναι αμόρφωτοι, ίσως… να βλέπουν εχθρούς, ίσως… ακόμα και να μη δουλεύουν στην ίδια υπηρεσία… Να μη ξεχνάμε όμως, ποτέ, ότι οι επαναστάσεις ξεκινάνε από τις καταπιεσμένες μειοψηφίες που αρνούνται να γίνουν τα γρανάζια των πλειοψηφικών μηχανισμών, μιας και η δημοκρατία το επιτάσσει…!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης