"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Οι επόμενοι Κυβερνητικοί εταίροι στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τη τρίτη και τελευταία ευκαιρία για τη χώρα αποτελεί το Σχέδιο Ανάκαμψης της Εθνικής οικονομίας ύψους 36 δις, μετά από 70 χρόνια αποτυχημένων πολιτικών επιλογών και διαχειριστικών πρακτικών(Σχέδιο Μάρσαλ, Ευρωπαικά πακέτα στήριξης).


Η Πεποίθηση που έχει εδραιωθεί τόσο στο εγχώριο πολιτικο-οικονομικό σύστημα όσο και στον εξωτερικό παράγοντα, είναι ότι η εφαρμογή του προγράμματος επανεκκίνησης της βαριάς λαβωμένης και από τα δεκαετή μνημόνια Ελληνικής οικονομίας, δεν μπορεί να επιτευχθεί από μονοκομματικές κυβερνήσεις.

Γι αυτό η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες(με απλή αναλογική) το Φθινόπωρο θεωρείται σίγουρη και η Κυβέρνηση συνεργασίας των δύο μεγάλων κομμάτων στην επόμενη Βουλή(ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ), που θα προσδώσει την απαιτούμενη ευρεία νομιμοποίηση στη διαχείριση του νέου Σχεδίου προσαρμογής, δεδομένη.


Το κλίμα που επικράτησε άλλωστε κατά τη ψήφιση της Μητέρας όλων των μαχών(το Εργασιακό νομοσχέδιο), προϊδεάζει την επόμενη ημέρα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.


Δηλαδή, η Κατερίνα Παπακώστα, ο Σάκης Λιούτας, ο Κώστας Σκρέκας και ο Σάκης Παπαδόπουλος (θα είναι ξανά υποψήφιος αφού δεν θα έχει ολοκληρώσει τη κοινοβουλευτική του θητεία), να καταθέτουν μαζί νομοσχέδια και ενδεχομένως να είναι μέλη του ίδιου κυβερνητικού σχήματος.

Κώστας Κουτσονάσιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης