"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Στα Τρίκαλα το Arkki στο Uk School of English-Μια σχολή ατελείωτης δημιουργικότητας f

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Τον Φεβρουάριο , τα Τρίκαλα υποδέχονται το πιο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ευρώπης, το Arkki School of Architecture for Children and Youth, που έρχεται από την Φινλανδία.

 

390_ARKKI_IMG_16934 438_ARKKI_IMG_17802

“Sweet Architecture” στα Τρίκαλα!

Στο μοναδικό event “Sweet Architecture” θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν οι μικροί μας φίλοι, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στο “UK School of English – Ειρήνη Στράκαρη”. Γνωρίστε τον συναρπαστικό κόσμο του Arkki, λαμβάνοντας μέρος στο πιο γλυκό εργαστήριο της πόλης!

Τα παιδιά ανακαλύπτουν την Αρχιτεκτονική με όλες τους τις αισθήσεις. Η αρχιτεκτονική δεν είναι μόνο η εικόνα της: για να την κατανοήσουμε, χρειάζονται εξίσου η αφή, η ακοή, η όσφρηση και η γεύση ! Γλυκά κάθε είδους χρησιμοποιούνται ως οικοδομικά υλικά για πρωτότυπες κατασκευές.

Δωρεάν συμμετοχή, με υποχρεωτική κράτηση θέσης, λόγω περιορισμένου αριθμού (Ειρήνη Στράκαρη 2431.077.020). Τα εργαστήρια του Arkki, για παιδιά 6 έως 13 ετών, θα πραγματοποιούνται από τον Μάρτιο του 2016 στο UK School of English – Ειρήνη Στράκαρη, στην
Πλατεία Δεσποτικού, κάθε Σάββατο 10:30-12:00 & 12:30-14:00.

Είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης, καθώς υπάρχει μέγιστος αριθμός παιδιών ανά εκπαιδευτή, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα της διαδικασίας και τα αποτελέσματα να ανταποκρίνονται στα φινλανδικά πρότυπα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης