"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Της Λάρισας το κάγκελο !!

lafarm

Σχετικά άρθρα

KAGELO

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ : Προσπαθώ να γράψω αυτό το κείμενο όσο πιο συγκρατημένα γίνεται, αλλά τα μαθήματα μελέτης και αντίληψης τοπίου που πήρα στο πανεπιστήμιο δεν με αφήνουν! Πως είναι δυνατόν, στο ιστορικό κέντρο μιας πόλης, τόσο άσχημης κατά τ’ άλλα, να πας και να εγκαταστήσεις κάτι τόσο παράταιρο με τον υπόλοιπο χώρο που περιλαμβάνει αρχαία και Βυζαντινά ευρήματα και μάλιστα χωρίς καν να υπολογίσεις ότι αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλά δεντράκια;

ΚΑΓΓΕΛΑ

Επιπλέον , η δημοτική αρχή θεωρεί ότι το ξέσπασμα των πολιτών δεν υπάρχει λόγος να γίνεται καθώς το έργο έχει μελέτη, έχει έγκριση από αρμόδιους και οι υπόλοιποι καλύτερα να μην μιλάνε γιατί δεν ξέρουν! Ο βιωμένος χώρος του καθενός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του και λυπάμαι, αλλά όταν μιλάμε για δημόσιους χώρους , ο κάθε φορολογούμενος Λαρισαίος έχει δικαίωμα να εκφέρει άποψη.

12033244_978841708845760_7598259652258232573_n

Δεν ξέρω αν αυτό το κατασκεύασμα γίνεται με σκοπό την αναβάθμιση της πόλης ενόψει πολιτιστικής πρωτεύουσας, αλλά πραγματικά πείτε μου, σε ποια Ευρωπαϊκή πόλη έχουν τοποθετήσει μεταλλικές σκαλωσιές με σκοπό την αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου;

Οι σιδεριές στο φρούριο προκαλούν έντονες αντιδράσεις

Γιατί το μόνο μέρος σ’ αυτή την πόλη που διαθέτει ακόμα ενδιαφέρον και χαρακτήρα πάμε να το κάνουμε σκεπαστή αγορά και πραγματικά τι μας προσφέρει και αισθητικά αλλά και ουσιαστικά; Λυπάμαι, αλλά για μένα είναι άπλα σκαλωσιές και όχι δεν βρίσκω τίποτα εναλλακτικό και προοδευτικό στα σκισμένα και κιτρινισμένα πανιά που θα κρέμονται άχαρα μετά από κανένα εξάμηνο!

Οι σιδεριές στο φρούριο προκαλούν έντονες αντιδράσεις

(Οι φωτογραφίες είναι από την δημοσιά ομάδα των Λαρισαίων που εναντιώνονται σ’ αυτή την κατασκευή. ///https://www.facebook.com/groups/172710429731148/?pnref=story)

www.larisaevents.gr/

Οι σιδεριές στο φρούριο προκαλούν έντονες αντιδράσεις

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης