"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.1 C
Trikala

Τρίκαλα: Τοποθετήθηκαν -επιτέλους- δάσκαλοι στο Ειδικό Δημοτικό σχολείο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρεις από τις πέντε κενές θέσεις δασκάλων που υπήρχαν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, κατάφερε να καλύψει το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων έναν μήνα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Οι τρεις εκπαιδευτικοί τοποθετήθηκαν στις θέσεις τους χθες και σήμερα, μέσω της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, ομαλοποιώντας την κατάσταση στη σχολική μονάδα και φυσικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα τμήματα των 29 παιδιών που εγγράφηκαν φέτος.

Έτσι, το Ειδικό Δημοτικό σχολείο ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά και ως Ολοήμερο, έως τις 4 το μεσημέρι, ενώ παραμένει σε εκκρεμότητα η πρόσληψη δύο ακόμη δασκάλων, αφού το αρχικό αίτημα της Διεύθυνσης του σχολείου ήταν για πέντε συνολικά δασκάλους.

Όσον αφορά στις προσλήψεις εκπαιδευτικών σε ειδικότητες Εργοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας και Κοινωνικού Λειτουργού, όπως και σε ειδικό βοηθητικό προσωπικό, για την υποστήριξη των μαθητών κατά τη σχολική τους δραστηριότητα, αναμένονται έως το τέλος της εβδομάδας, μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου.

ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης