"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Τρίκαλα – Όταν η πολιτική γίνεται σόου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όταν η πολιτική γίνεται σόου, τότε οι κατά φαντασίαν Μαρίες Αντουανέτες του έθνους μπορούν να βρουν ένα ρόλο που να δίνει νόημα στην ύπαρξή τους και οι πολιτικοί μας να δηλώσουν παρουσία μέσω της ανάρτησης φωτογραφιών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα στην αποχαύνωση του φαίνεσθαι, το ζητούμενο είναι η συγκέντρωση λάικ και η προβολή μίας ασημαντότητας που προσποιείται την ενσάρκωση του μεγαλείου.

Όσο πιο δύσκολη θα γίνεται η προμήθεια του άρτου, τόσο θα περισσεύουν τα θεάματα και το θεαθήναι.

Στη φωτό ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου , η Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece κ. Μαρίνα Πατούλη  , ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Πρεσβευτής του Δικτύου SDG 17 Greece κ. Νίκος Παπαδάκης , φωταγώγησαν την κεντρική γέφυρα στα Τρίκαλα με το μπλε φως των Ηνωμένων Εθνών.

Απογοήτευση..Κάτι σε χρυσό έπρεπε να υπήρχε σαν φωταγώγηση..

Μπορούσαν και με ιντερνετική εντολή να στείλουν το ΦΩΣ!!! Λάμψη δευτερολέπτων!!!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ως παμπάλαιος φωτογράφος, προσθέτω ένα τίτλο στην φωτογραφία.
    “Μούγκα στην στρούγκα”.
    Εύχομαι και εις ανώτερα, σε όλους μας.

  2. “Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί,” Είναι αυτό που αρμόζει στους υποκριτές πολιτικούς που είναι μόνο για επίδειξη και όχι για ουσιαστικές λύσεις των προβλημάτων του Λαού. Αλήθεια ο κος Πρεσβευτής του Δικτύου SDG 17 Greece κ. Νίκος Παπαδάκης ποιόν από τους 17 δείκτες του πλαισίου SDG (Sustainable Development Goals) -Στόχοι αειφόρου ανάπτυξης- βελτίωσε με την ενέργεια αυτή; Θα ήταν μια απάντηση με πολύ ενδιαφέρον.

    Δικαιόπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης