"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Τρικαλινοί θα πάρουν τα όπλα και θα βγουν στο βουνό ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν πρέπει να έχει υπάρξει πιο άχαρη περίοδος  από τη σημερινή για τους επαγγελματίες , βιοτέχνες και εμπόρους.

Και η ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων παρέα με τον Εμπορικό σύλλογο και το Επιμελητήριο τώρα θυμήθηκαν ότι υπάρχει θέμα και αποφάσισαν να κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Τρίκαλα .

Τώρα που σάπισαν όλα .

Εγκλωβισμένοι μέσα στην οικονομία της ελεύθερης αγοράς δεν έχουν τα εφόδια για να  κάνουν τίποτα γιατί οι κύριοι Αγγελάκης , Γιαγιάκος και Μπλουγούρας [ πρόεδροι των παραπάνω φορέων ]  θα πρέπει να συγκρουστούν με την ίδια τους την ύπαρξη που είναι το Πασόκ και η Ν.Δ.

Η συγκέντρωση θα γίνει 30 Μαϊου στις 7 το απόγευμα στην οδό Απόλλωνος και μακάρι να τρίζουν τα πεζοδρόμια και από τις ιαχές να κουνιούνται οι ομπρέλες .

Μακάρι να διαψευστεί η στάση του «αέρα πατέρα» που ακολούθησαν οι Τρικαλινοί φορείς όλα αυτά τα χρόνια .

Εκτός αν πίστεψαν και αυτοί εκείνο  που έλεγε Πάγκαλος, όταν έλεγε με θράσος πως το μνημόνιο είναι ευλογία για τον τόπο.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Όλα πάνε υπέροχα!

Κ.Κ.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητοί μου έμποροι και βιοτέχνες, σεβαστός ο ρόλος σας εντός του κοινωνικοοικονομικού γίγνεσθαι όταν αυτός διεκπεραιώνεται σωστά. Πράγματι σήμερα στις μέρες της οικονομικής κρίσης πολλοί από σας έχουν προβλήματα και πολλοί αναγκάστηκαν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους. Το πρόβλημα αυτό προέκυψε από τη μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών-πελατών- σας. Δεν έχει λεφτά ο κόσμος όπως λέει ο σοφός Λαός μας ή αλλιώς έλλειψη χρημάτων στάση εμπορίου. Η μείωση αυτή προέκυψε από την αντίστοιχη μείωση των μισθών και των συντάξεων των πολιτών μέσω των μέτρων της νεοφιλελεύθερης πολιτικής των μνημονιακών κυβερνήσεων, η μείωση αυτή βέβαια βόλευε και εσάς.
    Με σκοπό την αύξηση της αγοραστικής δύναμης και των ερχομό των καλών ημερών στην οικονομία πρέπει να γίνουν σταδιακά αυξήσεις μισθών και συντάξεων και προτείνω να ξεκινήσετε πρώτα εσείς από τους δικούς σας εργαζόμενους.
    Για την ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου περιμένω την απάντηση σας.

  2. Οσονούπω θα αλλάξουν άρδην τα πράγματα,διότι:
    1ον.Τον Αύγουστο και συγκεκριμένα 20 του μήνα έρχεται η …ανάπτυξις.
    2ον.Οριοθετήθηκαν (όνειρο παιδικό μου)νέες θέσεις στην…λαϊκη αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης