"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Φαρκαδώνα – Στο ίδιο έργο θεατές!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άλλη μια χρόνια στο ίδιο έργο θεατές!
Και αυτή την φορά στο ποιο δύσκολο σημείο… λίγες μέρες πριν την Συγκομιδή! Ο κάμπος της Φαρκαδώνας λειτουργεί όλα τα χρόνια ως δεξαμενή εκτόνωσης για να μην πνίγεται η Λάρισα!

Ως εδώ και μη παρέκει η πολιτεία, η περιφέρεια και ο Δήμος πρέπει να κάνουν άμεσα ενέργειες να τελειώσει αυτό το μαρτύριο των αγροτών τον χειμώνα να πνίγονται και το καλοκαίρι να μην μπορούν να έχουν νερό να ποτίσουν!

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, σύννεφο, ουρανός, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό
Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν προγραμματίζονται φράγματα και διευθετήσεις κοίτης ποταμών, οι ψευτο-οικολόγοι και οι αριστεριστές αρχίζουν τις διαμαρτυρίες και της προσφυγές…μετά πλημμύρες…ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

  2. Το θέμα είναι να γίνονται έργα ουσίας, με ουσιαστικά αποτελέσματα που να απαντούν στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, και όχι μόνο για να επωφελούνται οι εργολάβοι και όσοι πολιτικοί τους ορίζουν. Εκεί έγκειται οι διαμαρτυρίες και οι αντιδράσεις. Εδώ στην Ελλάδα , η συντριπτική πλειοψηφία των έργων, γίνονται χωρίς αποτέλεσμα και ως συνέπεια να μένουν ανεκμετάλλευτα και να σαπίζουν. Αυτό συμβαίνει επειδή το ελληνικό κράτος από ιδρύσεως του είναι δύσμορφο, ανίκανο, αναξιόπιστο, ρουφιανοθρεμμενο , τραμπουκικο, χωροφυλακιστικο ,ασφαλιτικο , μαυραγοριτικο, ρουσφετοκρατουμενο, κομπιναδορικο, μιζαδορικο, καχύποπτο, ελεεινό και τρισαθλιο. Αντίστοιχοι είναι και οι χαρακτηρισμοί όσων κυβέρνησαν ως και σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης