Άρης Μερεντίτης : Η πολιτική δεν είναι βραδιά ποίησης…. Reviewed by Momizat on . Η πολιτική (ειδικά στην Ελλάδα του 2017) δεν είναι βραδιά ποίησης. Και τα πολιτικά κόμματα δεν (μπορεί να) είναι λογοτεχνικές λέσχες. Γι' αυτό και η συντελούμεν Η πολιτική (ειδικά στην Ελλάδα του 2017) δεν είναι βραδιά ποίησης. Και τα πολιτικά κόμματα δεν (μπορεί να) είναι λογοτεχνικές λέσχες. Γι' αυτό και η συντελούμεν Rating: 0

Άρης Μερεντίτης : Η πολιτική δεν είναι βραδιά ποίησης….

Άρης Μερεντίτης : Η πολιτική δεν είναι βραδιά ποίησης….

Η πολιτική (ειδικά στην Ελλάδα του 2017) δεν είναι βραδιά ποίησης. Και τα πολιτικά κόμματα δεν (μπορεί να) είναι λογοτεχνικές λέσχες.
Γι’ αυτό και η συντελούμενη διεύρυνση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι ένα απόλυτα θετικό βήμα. Και η συνέχισή του θα είναι κέρδος για τη Δημοκρατία.
Όλοι, λοιπόν, όσοι ενδιαφέρονται για το μέλλον του χώρου θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα για την εμβάθυνση του εγχειρήματος. Ιδεολογικά το πλαίσιο υπάρχει, πλούσιο, από τη συνδιάσκεψη της ΔημΣυμ.
Αυτό που πρέπει να προχωρήσει είναι το οργανωτικό κομμάτι. Όχι για να μοιραστούν θέσεις αλλά για να ομογενοποιηθεί ο χώρος.
Για να το πούμε αλλιώς, όσο η ΔημΣυμ είναι σύνθεση αυτόνομων κομμάτων, οι παθογένειες και οι αντιπαλότητες του παρελθόντος θα επανέρχονται. Η οργανωτική εξέλιξη θα συμβάλει στην πολιτική ολοκλήρωση.
Μόνο έτσι η ΔημΣυμ θα καταστεί ελκυστική και αξιόπιστη εκλογική πρόταση και συνακόλουθα χρήσιμη για την χώρα.

Σχόλια (1)

 • προσδοκω ανασταση ...Σοσιαλιστών !

  Πού θα πέσει το μήλο;
  Κάτω από τη μηλιά!
  Μιλια όμως για τη αγαπητη μαμα ,που δεν λέει να μας αφήσει στη θέση μας ηρεμους και μας ξυπνα μνήμες του συνθηματος : Σουλα για μια θεσουλα!
  Τώρα πια τί έμεινε από κεινο το σλογκαν;
  Πάει κι η Σουλα κι η θεσουλα …έμεινε το σκαμνι, που δεν εκατσε κανείς να πληρώσει τα σπασμενα.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή