Έκθεση Φωτογραφίας για τον γύπα Ασπροπάρη την Κυριακή 22 Μαΐου στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία, την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Βιοποικιλότητας, σας προσκαλεί σε υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας φύσης α Η Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία, την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Βιοποικιλότητας, σας προσκαλεί σε υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας φύσης α Rating: 0

Έκθεση Φωτογραφίας για τον γύπα Ασπροπάρη την Κυριακή 22 Μαΐου στα Τρίκαλα

Έκθεση Φωτογραφίας για τον γύπα Ασπροπάρη την Κυριακή 22 Μαΐου στα Τρίκαλα

Η Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία, την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Βιοποικιλότητας, σας προσκαλεί σε υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας φύσης αφιερωμένη στον μεταναστευτικό γύπα Ασπροπάρη. Η έκθεση θα λάβει χώρα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, πλησίον της κεντρικής γέφυρας Ληθαίου Τρικάλων, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (ώρες 12:00 – 20:00).

Η έκθεση φωτογραφίας περιλαμβάνει 22 φωτογραφίες αφιερωμένες στον απειλούμενο με εξαφάνιση γύπα Ασπροπάρη, ως είδος – σύμβολο της φύσης των Μετεώρων, και τις διασυνοριακές δράσεις που υλοποιούνται σε 14 χώρες και 3 ηπείρους για την προστασία του.  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διατίθεται δωρεάν υλικό ενημέρωσης, καθώς και ειδικές εκδόσεις για τα παιδιά.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος LIFE «ΖΩΗ για τον Ασπροπάρη», με την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή