Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια νεαρού Αμερικανού στον βράχο του Αγίου Πνεύματος Reviewed by Momizat on .   Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 25χρονου Αμερικανού που λογάριασε χωρίς τη βροχή και η πεζοπορία στο βράχο του Αγίου Πνεύματος δεν εξελίχθηκε όπως θα   Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 25χρονου Αμερικανού που λογάριασε χωρίς τη βροχή και η πεζοπορία στο βράχο του Αγίου Πνεύματος δεν εξελίχθηκε όπως θα Rating: 0

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια νεαρού Αμερικανού στον βράχο του Αγίου Πνεύματος

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια νεαρού Αμερικανού στον βράχο του Αγίου Πνεύματος

 

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 25χρονου Αμερικανού που λογάριασε χωρίς τη βροχή και η πεζοπορία στο βράχο του Αγίου Πνεύματος δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε.

Ο νεαρός Αμερικανός ξεκίνησε από το Καστράκι για να ανέβει στο Άγιο Πνεύμα όμως κατά την κατάβασή του γλίστρησε λόγω και της ολισθηρότητας του εδάφους από τη βροχή και εγκλωβίσθηκε σε δύσβατο σημείο.

Οι φωνές του προς βοήθεια και η κλήση στο 112 αμέσως κινητοποίησαν την ομάδα διάσωσης της ΟΛΚ όπου πριν από λίγο ολοκλήρωσαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού του και κατέβασαν σώο και χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό τον νεαρό Αμερικανό.

Επίσης εκτός από την ομάδα διάσωσης της ΟΛΚ αμέσως κινητοποιήθηκαν η αστυνομία, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

tameteora.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή