ΑΕΛ: Νέος ιδιοκτήτης ο Νταβέλης, έπεσαν οι υπογραφές με τον Κούγια Reviewed by Momizat on . Ο Νταβέλης είναι επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ομίλου Animus και της 21admedia, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον Κούγια μετά από τρίωρη συνάντηση που είχαν. Στη Ο Νταβέλης είναι επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ομίλου Animus και της 21admedia, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον Κούγια μετά από τρίωρη συνάντηση που είχαν. Στη Rating: 0

ΑΕΛ: Νέος ιδιοκτήτης ο Νταβέλης, έπεσαν οι υπογραφές με τον Κούγια

ΑΕΛ: Νέος ιδιοκτήτης ο Νταβέλης, έπεσαν οι υπογραφές με τον Κούγια

Ο Νταβέλης είναι επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ομίλου Animus και της 21admedia, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον Κούγια μετά από τρίωρη συνάντηση που είχαν. Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου της Λάρισας έπεσαν και οι υπογραφές μεταξύ Κούγια και Νταβέλη για την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ. Ο Αλέξης Κούγιας είχε πάρει την ΠΑΕ ΑΕΛ επτά χρόνια πριν.

Μεταξύ άλλων ο Κούγιας – που συνεχάρη τον Νταβέλη για το ότι ανέλαβε την ΑΕΛ – είπε στην τοποθέτησή του: «Σήμερα είναι μία πολύ μεγάλη ημέρα για την ΑΕΛ και πολύ στενάχωρη για μένα. Συμπληρώνονται επτά χρόνια που είχαμε συμφωνήσει με τον κ. Πλεξίδα στα Τρίκαλα την αγορά των μετοχών. Είναι σημαντική μέρα για την ΑΕΛ μας».

Αφήστε το σχόλιο σας