Αιμοδότης ζωής ο Δήμος Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . Η 1η δημοτική τράπεζα αίματος δημιουργήθηκε στη Φαρκαδόνα, με την φροντίδα και ευθύνη του ομώνυμου Δήμου του Νομού Τρικάλων. Η νεοσύστατη δημοτική τράπεζα αίματ Η 1η δημοτική τράπεζα αίματος δημιουργήθηκε στη Φαρκαδόνα, με την φροντίδα και ευθύνη του ομώνυμου Δήμου του Νομού Τρικάλων. Η νεοσύστατη δημοτική τράπεζα αίματ Rating: 0

Αιμοδότης ζωής ο Δήμος Φαρκαδόνας

Αιμοδότης ζωής ο Δήμος Φαρκαδόνας

Η 1η δημοτική τράπεζα αίματος δημιουργήθηκε στη Φαρκαδόνα, με την φροντίδα και ευθύνη του ομώνυμου Δήμου του Νομού Τρικάλων.

Η νεοσύστατη δημοτική τράπεζα αίματος αναλαμβάνει μάλιστα ενεργό δράση σε λίγες ημέρες, με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδότη. Φυσικά, η παρθενική της πρωτοβουλία είναι η διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας την Παρασκευή 24 Ιουνίου, από τις 9:30 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι. Η αιμοληψία θα γίνει στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, με τη δημοτική αρχή να καλεί τους δημότες να στηρίξουν την όλη προσπάθεια, αφιερώνοντας 10 λεπτά από το χρόνο τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή