Αλλαγές και αναβολές για τις παραστάσεις στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Oι ΑΧΑΡΝΗΣ στα Τρίκαλα Η κωμωδία του Αριστοφάνη «Αχαρνής» από την «Φιλοθέατον» , σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας Oι ΑΧΑΡΝΗΣ στα Τρίκαλα Η κωμωδία του Αριστοφάνη «Αχαρνής» από την «Φιλοθέατον» , σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας Rating: 0

Αλλαγές και αναβολές για τις παραστάσεις στα Τρίκαλα

Αλλαγές και αναβολές για τις παραστάσεις στα Τρίκαλα

Oι ΑΧΑΡΝΗΣ στα Τρίκαλα
Η κωμωδία του Αριστοφάνη «Αχαρνής» από την «Φιλοθέατον» , σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Τρικκαίων (που είχε αναβληθεί) θα παρουσιαστεί στα Τρίκαλα την Πέμπτη 30 Ιουλίου, 21:00 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο.

Αναβάλλονται οι «ΜΕΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ»
Αναβάλλεται η μουσικοχορευτική παράσταση «ΜΕΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ» (musical – επιθεώρηση «50 χρόνια Ελλάδα» που είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί την Τρίτη 7 Ιουλίου, 21:30 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο), σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Τρικκαίων.
Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της παράστασης θα ανακοινωθεί προσεχώς μέσω του τύπου.

Αναβάλλεται η ΑΝΤΙΓΟΝΗ
Αναβάλλεται η τραγωδία του Σοφοκλή ΑΝΤΙΓΟΝΗ από την 5η ΕΠΟΧΗ ΤΕΧΝΗΣ και το Δη.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, η οποία είχε προγραμματιστεί να δοθεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου , 21:30 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων (Φρούριο)σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Τρικκαίων .
Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της παράστασης θα ανακοινωθεί προσεχώς μέσω του τύπου.
Πληροφορίες για εκδοθέντα εισιτήρια Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού τηλ.2431353567-69 9π.μ.-1:13μ.μ..

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή