Ανακοίνωση του Δ.Σ. της Α.Ε.Φαρκαδόνας κατά Χατζή, Γεωργολόπουλου, Μακρή και Γάτσιου Reviewed by Momizat on . Κύριοι Οι μάσκες έπεσαν. Η χθεσινή παρουσία του Δ.Σ. της Α.Ε.Φ στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν μία κίνηση για να δούμε ποιοι είναι μαζί μας και ποιοι απέναντί μας σ Κύριοι Οι μάσκες έπεσαν. Η χθεσινή παρουσία του Δ.Σ. της Α.Ε.Φ στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν μία κίνηση για να δούμε ποιοι είναι μαζί μας και ποιοι απέναντί μας σ Rating: 0

Ανακοίνωση του Δ.Σ. της Α.Ε.Φαρκαδόνας κατά Χατζή, Γεωργολόπουλου, Μακρή και Γάτσιου

aef

Κύριοι
Οι μάσκες έπεσαν. Η χθεσινή παρουσία του Δ.Σ. της Α.Ε.Φ στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν μία κίνηση για να δούμε ποιοι είναι μαζί μας και ποιοι απέναντί μας στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλαμε για να φτάσει η ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Θέλουμε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κόσμο του Δήμου μας καθώς και όλες τις ομάδες αυτού, που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Παρά την προσπάθεια του Δημάρχου και σχεδόν σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου να ξεκινήσουν και να υλοποιηθούν τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο, υπήρχαν και κάποιοι οι οποίοι επέλεξαν τον εύκολο δρόμο της αποχώρησης, χωρίς καν να μπουν στην διαδικασία να μας εξηγήσουν τους λόγους. Αλλά επειδή επιτέλους πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, πείτε μας κύριε Χατζή, κύριε Γεωργολόπουλε , κύριε Μακρή και κυρία Γάτσιου μπορείτε να μας απαντήσετε με δημόσια δέσμευση σας, αν είστε αρωγοί στην προσπάθειά μας και θέλετε την Α.Ε.Φ στη Γ’ Εθνική; Εμείς αισθανόμαστε ότι έχουμε όλο το Δήμο στο πλευρό μας και ότι η προσπάθειά μας θα δικαιωθεί.

ΥΓ: Η Α.Ε.Φ ανήκει σε όλο τον κόσμο του Δήμου Φαρκαδόνας και όχι σε παρατάξεις!
Μετά τιμής
το Δ.Σ.

Δείτε τα βίντεο της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης:

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή