Ανω κάτω η Φαρκαδόνα από την απόφαση της Έλενας Χαλβατζά να διεκδικήσει τον δήμο- στήριξη από το Κίνημα Αλλαγής Reviewed by Momizat on . Σαν βεγγαλικό άστραψε στη Φαρκαδόνα η απόφαση της λαμπερής  Έλενας Χαλβατζά να διεκδικήσει τον Δήμο , μια απόφαση την οποία στηρίζει και το Κίνημα Αλλαγής . Το Σαν βεγγαλικό άστραψε στη Φαρκαδόνα η απόφαση της λαμπερής  Έλενας Χαλβατζά να διεκδικήσει τον Δήμο , μια απόφαση την οποία στηρίζει και το Κίνημα Αλλαγής . Το Rating: 0

Ανω κάτω η Φαρκαδόνα από την απόφαση της Έλενας Χαλβατζά να διεκδικήσει τον δήμο- στήριξη από το Κίνημα Αλλαγής

Ανω κάτω η Φαρκαδόνα από την απόφαση της Έλενας Χαλβατζά να διεκδικήσει τον δήμο- στήριξη από το Κίνημα Αλλαγής

Σαν βεγγαλικό άστραψε στη Φαρκαδόνα η απόφαση της λαμπερής  Έλενας Χαλβατζά να διεκδικήσει τον Δήμο , μια απόφαση την οποία στηρίζει και το Κίνημα Αλλαγής . Το πολύ πλούσιο βιογραφικό της ηλεκτρίζει την αυτοδιοικητική ατμόσφαιρα στην περιοχή δεδομένης και της πλειάδας των υποψηφίων δημάρχων . Όποιος δει το βιογραφικό της θα μείνει εμβρόντητος από την ενέργεια και την πολυπραγμοσύνη της. Καλή επιτυχία !!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Φίλες και φίλοι, συντοπίτισσες και συντοπίτες,

Λαμβάνω την πρωτοβουλία να επικοινωνήσω μαζί σας γιατί νοιώθω την ανάγκη να εξωτερικεύσω τις σκέψεις, τις αγωνίες και το όραμα μου για τον τόπο μας.

Όλοι μας κουβαλάμε τις αναμνήσεις των παιδικών και νεανικών μας χρόνων από τον τόπο που μεγαλώσαμε. Δεν ξεχνιούνται οι όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους μας, ούτε τα οικεία τοπία και τα όνειρα που κάναμε για τη ζωή μας. Όταν μάλιστα συνεχίζουμε τη ζωή μας μακριά από τον τόπο καταγωγής μας αυτές οι αναμνήσεις μετατρέπονται σε πολύτιμη κληρονομιά και διαρκές χρέος.

Θεωρώ λοιπόν, πως για μένα ήρθε η στιγμή να προσπαθήσω να ξεπληρώσω το χρέος μου στον τόπο που τόσο αγάπησα και αγαπώ.Ύστερα από μία μεγάλη επαγγελματική πορεία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, καθώς και με την εξειδικευμένη κατάρτισή μου στο χώρο αυτό, εκτιμώ πως η τεχνοκρατική επάρκεια που απέκτησα μπορεί να αποτελέσει το αναγκαίο εφόδιο για μία νέα πορεία για το Δήμο Φαρκαδόνας. Μία πορεία που θέλω να χαράξουμε μαζί με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!

Η απόφαση ενεργούς συμμετοχής στα κοινά δεν είναι ποτέ εύκολη. Εύκολη είναι η παραίτηση και η κριτική εκ του ασφαλούς. Όμως όταν ξέρεις πως ο τόπος σου έχει δυνατότητες που παραμένουν ανεκμετάλλευτες πρέπει να πάρεις τη δύσκολη απόφαση. Δεν επιτρέπεται να μείνεις θεατής όταν ξέρεις πως η ανεργία και η εγκατάλειψη του τόπου από τους νέους δεν είναι μονόδρομος. Είναι απόφαση «Ευθύνης-Πίστης-Αισιοδοξίας».

«Ευθύνη απέναντι στον τόπο που πήγα σχολείο, που έκανα τα πρώτα βήματα της επιστημονικής και κοινωνικής μου διαδρομής, που έκτισα τον χαρακτήρα μου με τις αξίες που έχει η τοπική μας κοινωνία».

«Πίστη για τις μεγάλες δυνατότητες που έχει ο τόπος μας τις οποίες πρέπει επιτέλους να αξιοποιήσουμε προς όφελος των συμπολιτών μας.»

« Αισιοδοξία ότι με ισχυρή ομάδα χωρίς διαχωριστικές γραμμές, καλό προγραμματισμό, σοβαρή δουλειά, σωστό συντονισμό μπορούμε, πραγματικά μπορούμε, να οδηγήσουμε το Δήμο μας στη νέα εποχή».

Η αγωνία λοιπόν για το μέλλον του τόπου μας και των ανθρώπων του, προστάζει να υπερνικήσουμε τα όποια εμπόδια, να τρέξουμε γρήγορα, να εργαστούμε και να συνεργαστούμε με όλες τις υγιείς δυνάμεις πάνω σε πολιτικές και δράσεις, οφείλουμε να διαμορφώσουμε ένα ρεαλιστικό όραμα, θέτοντας νέους στόχους για την περιοχή μας και να βγούμε μπροστά με πρόταση για την επόμενη μέρα! Με εφόδια τη γνώση, την εμπειρία και την εκφρασμένη διάθεση, με συναίνεση και ομοφωνία, μπορούμε να στηρίξουμε τη μεγάλη επιλογή που κάναμε να ασχοληθούμε με την αυτοδιοίκηση και σας ζητώ να πορευτούμε όλοι μαζί για να πετύχουμε την αλλαγή, ώστε να φέρουμε το Δήμο Φαρκαδόνας στην κορυφή των Δήμων της Ελλάδας.».
Ειλικρινά
Ελένη (Λένα) Χαλβατζά

Σχόλια (1)

  • Carlos marighela

    Χωρίς εκλογές πήρε το χρησμα υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Το ψηφοδέλτιο θα πάει χαλβανζα _καμινη ευρωβουλή και μετά μην την είδατε!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή