Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Ευάγγελο Βενιζέλο επιθυμεί ο Σκανδαλίδης Reviewed by Momizat on . «Πρέπει να τιμηθεί ο Βενιζέλος γιατί έμεινε παρών και μάχιμος ακόμα και όταν έπαψε να είναι πρόεδρος. Ο Βενιζέλος δικαιούται να λέει ότι κάποιοι οφείλουν μια συ «Πρέπει να τιμηθεί ο Βενιζέλος γιατί έμεινε παρών και μάχιμος ακόμα και όταν έπαψε να είναι πρόεδρος. Ο Βενιζέλος δικαιούται να λέει ότι κάποιοι οφείλουν μια συ Rating: 0

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Ευάγγελο Βενιζέλο επιθυμεί ο Σκανδαλίδης

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Ευάγγελο Βενιζέλο επιθυμεί ο Σκανδαλίδης

«Πρέπει να τιμηθεί ο Βενιζέλος γιατί έμεινε παρών και μάχιμος ακόμα και όταν έπαψε να είναι πρόεδρος. Ο Βενιζέλος δικαιούται να λέει ότι κάποιοι οφείλουν μια συγγνώμη».

Αυτό υποστήριξε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Σκανδαλίδης.
Υποστήριξε παράλληλα ότι ο « ΣΥΡΙΖΑ πήρε τις ψήφους από εμάς και τώρα αυτή η εκλογική δεξαμενή γυρίζει σπίτι της, μας περιμένει και πρέπει να συναντηθούμε».

Σύμφωνα με τον Κώστα Σκανδαλίδη, «δε δίνουμε συγχωροχάρτι σε κανέναν αλλά πρέπει να αφήσουμε τις πόρτες ανοιχτές για όλους».

«Δεν μπορούμε άλλο να τρώμε τις σάρκες μας, δεν μπορούμε να πετάμε κανέναν στο περιθώριο», κατέληξε.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή