Αποχαιρετισμός στον φύλακα αρχαιοτήτων Θανάση Κωστόπουλο Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων έχασε ένα μεγάλο στήριγμα. Ο Θανάσης ήταν για πολλά χρόνια, πρώτα στην ΛΔ΄Εφορίεα Κλασικών Αρχαιοτήτων και στη συνέχει Το Σάββατο η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων έχασε ένα μεγάλο στήριγμα. Ο Θανάσης ήταν για πολλά χρόνια, πρώτα στην ΛΔ΄Εφορίεα Κλασικών Αρχαιοτήτων και στη συνέχει Rating: 0

Αποχαιρετισμός στον φύλακα αρχαιοτήτων Θανάση Κωστόπουλο

Αποχαιρετισμός στον φύλακα αρχαιοτήτων Θανάση Κωστόπουλο

Το Σάββατο η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων έχασε ένα μεγάλο στήριγμα. Ο Θανάσης ήταν για πολλά χρόνια, πρώτα στην ΛΔ΄Εφορίεα Κλασικών Αρχαιοτήτων και στη συνέχεια στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, ενεργός και αγαπητός συνάδελφος.

Όποιο πρόβλημα και αν προέκυπτε, η πρώτη αντίδραση ήταν ένα τηλεφώνημα στο Θανάση, που είχε ένα μαγικό τρόπο να βρίσκει λύσεις για όλα μα για όλα. Στην οικογένειά του σκόρπισε μεγάλη θλίψη, αλλά και στην Υπηρεσία, που ήταν η δεύτερη οικογένειά του.

«Δεν ήθελες να είσαι στάσιμος σε γραφείο ή στα μνημεία της πόλης ως φύλακας, προτιμούσες να τρέχεις σε αυτοψίες, να λύνεις προβλήματα σε χώρους, να είσαι αεικίνητος, πρόθυμος, ζεστός, με το εγκάρδιο χαμόγελο και διάθεση προσφοράς», δήλωσε η Κρυσταλλία Μαντζανά, προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων.

Ο Θανάσης Κωστόπουλος αφήνει μεγάλο κενό, θα μας πάρει καιρό και δύσκολα θα το καλύψουμε.

Η μνήμη του θα ζει στις καρδιές όσων τον γνώρισαν, εργάστηκαν μαζί του και τον αγάπησαν στην πορεία που ακολούθησε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή