Από το Ιόνιο ως το Αιγαίο κι από τα Τζουμέρκα ως τα Άγραφα! Reviewed by Momizat on . Με λίγα λόγια η θέα από την κορυφή Χατζή που πατήσαμε την Κυριακή 14/12/2014. Το προαίσθημα ότι οι συνθήκες θα είναι ιδανικές δικαιώθηκε και η ομάδα μας απόλαυσ Με λίγα λόγια η θέα από την κορυφή Χατζή που πατήσαμε την Κυριακή 14/12/2014. Το προαίσθημα ότι οι συνθήκες θα είναι ιδανικές δικαιώθηκε και η ομάδα μας απόλαυσ Rating: 0

Από το Ιόνιο ως το Αιγαίο κι από τα Τζουμέρκα ως τα Άγραφα!

00

Με λίγα λόγια η θέα από την κορυφή Χατζή που πατήσαμε την Κυριακή 14/12/2014. Το προαίσθημα ότι οι συνθήκες θα είναι ιδανικές δικαιώθηκε και η ομάδα μας απόλαυσε μια από τις ομορφότερες αναβάσεις της περιόδου. Η αναχώρηση κάπως πρωινή αφού αυτό επέβαλε η απόσταση που έπρεπε να διανυθεί οδικώς αλλά και στη συνέχεια η ανάβαση στην τόσο ιδιαίτερη κορυφή της Μεσοχώρας.
Ο Ασπροπόταμος, η Κακαρδίτσα, Λουπάτα- Μαρόσα- Αυγό, κάτω από τον εκθαμβωτικά μπλε ουρανό.
Για την κορυφή χρειαστήκαμε περίπου 3,5 ώρες αλλά δεν τσιγκουνεφτήκαμε το χρόνο εκεί αφού παραμείναμε για περίπου μια ώρα στα (2038μ.)
Επειδή δεν προβλέπονται χιονοπτώσεις μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν αναβάσεις για τις επόμενες δύο Κυριακές του χρόνου.

000000

Το περπάτημα ξεκίνησε λίγο πάνω από τον οικισμό Σπίτια Μεσοχώρας με ιδανικές συνθήκες. Ο ήλιος γρήγορα έσπασε την πρωινή παγωνιά και η νέφωση κρατήθηκε χαμηλά για να απολαύσουμε την μοναδική θέα από το Ιόνιο μέχρι το Αιγαίο και από τα Τζουμέρκα μέχρι τα Άγραφα και τα Ακαρνανικά Όρη.

000

00000

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή