Αρχαίο πνεύμα αθάνατο στα χέρια των χορηγών.. Reviewed by Momizat on . Οι χορηγοί !!! Κραυγές διαμαρτυρίας ακούστηκαν, λέει σήμερα, γιατί οι δύο κορυφαίοι αθλητές μας Στέφανος Τσιτσιπας και Μαρία Σακκαρη δεν είχαν στην μπλούζα τους Οι χορηγοί !!! Κραυγές διαμαρτυρίας ακούστηκαν, λέει σήμερα, γιατί οι δύο κορυφαίοι αθλητές μας Στέφανος Τσιτσιπας και Μαρία Σακκαρη δεν είχαν στην μπλούζα τους Rating: 0

Αρχαίο πνεύμα αθάνατο στα χέρια των χορηγών..

Αρχαίο πνεύμα αθάνατο στα χέρια των χορηγών..

Οι χορηγοί !!!

Κραυγές διαμαρτυρίας ακούστηκαν, λέει σήμερα, γιατί οι δύο κορυφαίοι αθλητές μας Στέφανος Τσιτσιπας και Μαρία Σακκαρη δεν είχαν στην μπλούζα τους κατα την διάρκεια των αγώνων στο Τόκιο το εθνόσημο σήμα της Ελλάδας HELLAS και έφεραν μόνο το όνομα του σπόνσορα τους που είναι η Adidas.

Μετά την κατακραυγή άρχισαν οι δικαιολογίες.

Δεν τους είχε, λέει, ειδοποιήσει η ΕΟΕ, ότι έπρεπε οι σπόνσορες χορηγοί να είχαν στα μπλουζάκια τους και τα εθνόσημα της χώρας τους και τώρα που η Ελληνική Ομοσπονδία τους ενημέρωσε θα φροντίσουν να πείσουν τους χορηγούς να προσθέσουν και την λέξη Hellas.

Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι το τι γράφει η μπλούζα πάνω είναι θέμα της συμφωνίας του κάθε αθλητή με τον χορηγό του.

Και εμείς αναφωνουμε: Αρχαίο πνεύμα αθάνατο στα χέρια των χορηγών και των σημερινών αθλητών σίγουρα θα βρεις τον θάνατο!!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή