"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.7 C
Trikala

Αρχισαν τα γυρίσματα για το “Επιστροφή στο χωριό”

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΠΥΛΗ 12 μήνες… το στοίχημα της νέας δημοτικής αρχής

«Σημαντικά για την προβολή του τόπου και του τουριστικού προϊόντος του θα είναι τα γυρίσματα της εκπομπής «Επιστροφή στο χωριό» της ALPHA – PRODUCTIONS, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, στα χωριά Πύρρα, Δέση, Αγ. Νικόλαος, Δροσοχώρι, Γαρδίκι και Αθαμανία του Δήμου Πύλης που ξεκίνησαν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014.

Θα είναι, η πρώτη προβολή της εκπομπής «Επιστροφή στο χωριό» , η οποία θα προβληθεί μέσα στον Οκτώβρη και θα συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση του τουρισμού και της ανάπτυξης της περιοχής.

Πιστεύουμε στην ανάπτυξη της περιοχής, και ζητάμε από τους κατοίκους των χωριών να βοηθήσουν την όλη προσπάθεια. Για το λόγο αυτό, τους καλούμε να παραβρεθούν την Κυριακή 07/09/14 στην πλατεία Γαρδικίου όπου και θα βιντεοσκοπηθεί ο μεγάλος χορός».

Δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του δήμου ΠΥΛΗΣ Στέφανος Καλαμαράς, ο όποιος βρέθηκε σήμερα στο Γαρδίκι για τα πρώτα στα γυρίσματα

Να σημειώσουμε ότι ο Δήμαρχος Πύλης κος Κώστας Μαράβας με τον Αντιδήμαρχο κον Στέφανο Καλαμαρά, διεκδίκησαν από διμήνου την κινηματογράφηση της ΠΡΩΤΗΣ εκπομπής του μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού ALPHA από άλλες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας, πιστεύοντας – όπως δήλωσαν – ότι η αναμενόμενη μεγάλη προβολή αυτής θα γνωρίσει στο Πανελλήνιο , νέους τουριστικούς προορισμούς του Δήμου Πύλης, συμπράττοντας στην προσπάθεια επαγγελματικών οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή Μουτσιάρας – Γαρδικίου, προσφέροντας τουριστικές υποδομές 365 ημέρες τον χρόνο.

__________ 2

__________ 1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης