"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ: Οι εκδηλώσεις σήμερα Πέμπτη στο Νομό Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρίκαλα, Βυζαντινό Κάστρο

 

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο 2016, διοργανώνουν στο θέατρο του κάστρου της πόλεως των Τρικάλων, μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Φεγγάρι μου Λαμπρό!!!», σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων, την Πέμπτη 18 Αυγούστου (21:30 μ.μ).
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αφιέρωμα στα μελωδικά τραγούδια των δημιουργών Γιάννη Σπανού και Μίμη Πλέσσα, με την ορχήστρα του Μουσείου Τσιτσάνη.

Καλαμπάκα – «Φεγγάρι μου ουρανόστρατο χαμήλωσε μια στάξη…»

epi-stagon_panselinos_82016

Οι άγγελοι τραγουδούν και οι ερωτευμένοι επίσης. Το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» με τον Γιώργο Αδάμο στο πιάνο και την Ιφιγένεια Καραγκούνη στο τραγούδι θα παίξουν για όλους εμάς σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό χώρο.

στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Καλαμπάκας
Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τα Μουσεία Ελληνικής Παιδείας και Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο Μανιταριών θα φωτιστούν κι αυτά από το αυγουστιάτικο «ολόγιομο» φεγγάρι, που θα «κόβει» βόλτες στον ουρανό μας όλη νύχτα. Την ημέρα αυτή, οι εκθεσιακοί χώροι των Μουσείων θα παραμείνουν ανοιχτοί με ελεύθερη είσοδο από τις 19:30 έως τις 21:30, δίνοντας μας την ευκαιρία να περιηγηθούμε στις όμορφες συλλογές τους.

Ο Συλλογος Κλασικού Αθλητισμού Μετεώρων «ΣΚΑΜ» διοργανώνει για τους φίλους του περιπάτου «Μια βόλτα στην Πανσέληνο». Χώρος συγκέντρωσης τα δύο Μουσεία, στις 20:30. Θα σεργιανίσουμε στις γραφικές γειτονιές της πόλης μας με προορισμό το Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Καλαμπάκας, για να απολαύσουμε όλοι μαζί το φεγγάρι και τη μουσική. Δε θα χρειαστείτε πολλά, καλή διάθεση, ένα μπουκάλι νερό και ε να φακό.

Έναρξη περιπάτου: Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 και ώρα 20:30.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 69742-11830.

«Αυγουστιάτικο Φεγγάρι» στη Θεόπετρα στις 18 Αυγούστου

«Αυγουστιάτικο Φεγγάρι» στη Θεόπετρα

Για όγδοη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θεόπετρας διοργανώνει την εκδήλωση «Αυγουστιάτικο Φεγγάρι» στο πάρκο του χωριού.

Η μουσική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας και θα πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου με ώρα έναρξης τις 21.00.

Στο τραγούδι θα είναι οι Πόπη Σφήνα και Λάκης Κορδέλας. Παίζουν επίσης οι μουσικοί: Δημήτρης Αδάμος (μπουζούκι), Κώστας Δριτσέλης (κιθάρα), Θωμάς Μαυρατζάς (ντραμς) και Κώστας Μαγκλάρας (μπάσο).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης