Αυταρχισμός και αθλιότητα χωρίς όρια από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου Reviewed by Momizat on . Η αθλιότητα της κυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλο δεν έχει όρια! Σήμερα, μετά τις 1μμ, η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις όλων των εκπροσώπων των φοιτητικών συλλόγων τ Η αθλιότητα της κυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλο δεν έχει όρια! Σήμερα, μετά τις 1μμ, η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις όλων των εκπροσώπων των φοιτητικών συλλόγων τ Rating: 0

Αυταρχισμός και αθλιότητα χωρίς όρια από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου

Αυταρχισμός και αθλιότητα χωρίς όρια από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου
Η αθλιότητα της κυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλο δεν έχει όρια! Σήμερα, μετά τις 1μμ, η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις όλων των εκπροσώπων των φοιτητικών συλλόγων της Αθήνας, των εργαζόμενων και των νεολαίων που πήραν μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας που οργάνωσε η Κίνηση για τα Δημοκρατικά Δικαιώματα και Ελευθερίες (ΚΕΔΔΕ) στο υπουργείο δικαιοσύνης.
Η κυβέρνηση πιστεύει ότι με τέτοιου τύπου χουντικές πρακτικές θα σταματήσει τους αγώνες και θα περάσει ανενόχλητη τα μνημόνια και τα βάρβαρα μέτρα που ετοιμάζει; Ότι θα επιβάλει σιγή νεκροταφείου, στέλνοντας κυριολεκτικά στον θάνατο τον Ν. Ρωμανό; Είναι βαθιά γελασμένοι!
  • Να απελευθερωθούν άμεσα όλοι οι συλληφθέντες διαδηλωτές!
  • Κάτω να νέα Μνημόνια
  • Κάτω οι απαγορεύσεις των συγκεντρώσεων, η κρατική και κυβερνητική βία
  • Νίκη στην απεργία πείνας του Ν. Ρωμανού
  • ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ANT.AΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή