Αφήστε την κοινωνία να πάει μπροστά – του Κωστα Κωστούλα Reviewed by Momizat on . Σήμερα κατάλαβα γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μεσολάβησε να λύσει άμεσα το ζήτημα του Κουφοντίνα. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας προχώρησε σε ανεπίτρε Σήμερα κατάλαβα γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μεσολάβησε να λύσει άμεσα το ζήτημα του Κουφοντίνα. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας προχώρησε σε ανεπίτρε Rating: 0

Αφήστε την κοινωνία να πάει μπροστά – του Κωστα Κωστούλα

Αφήστε την κοινωνία να πάει μπροστά – του Κωστα Κωστούλα

Σήμερα κατάλαβα γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μεσολάβησε να λύσει άμεσα το ζήτημα του Κουφοντίνα.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας προχώρησε σε ανεπίτρεπτες δηλώσεις πως «Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη -Σκότωνε μόνο στη δεξιά παράταξη».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε καλά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κρατηθούν και ότι θα βγαίνει ο κάθε ιδεοληπτικός να εκφραστεί.

Παράλληλα απαίτησε να σιωπήσουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για το συγκεκριμένο θέμα και κέρδισε εύκολα τις εντυπώσεις επικοινωνιακά.

Tην ίδια μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε το σχέδιο για ένα Νέο Ε.Σ.Υ. που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των πολιτών. Κανένα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε σοβαρά.

Η περίπτωση Κουφοντίνα όπως εξελίσσεται εξυπηρετεί απόλυτα την κυβέρνηση.

Ο διχασμός και η ένταση που δημιουργείται δεν ευνοεί καθόλου τη χώρα.

Είναι πράγματι κρίμα.

Βοηθήστε την κοινωνία να προχωρήσει.

Τα τεράστια προβλήματα είναι η οικονομική ασφυξία , είναι οι χιλιάδες άνθρωποι που ζουν με 500 ευρώ το μήνα, η απελπισία των επαγγελματιών, οι χιλιάδες άνεργοι, τα νέα παιδιά που δεν βλέπουν φως από πουθενά.

Και βέβαια με την ελληνική κοινωνία να χαζεύει τα άστρα, το μέλλον προμηνύεται καταπληκτικό.

Άντε να έρθει και το νέο μνημόνιο να ηρεμήσουμε.

Τι να μας πει εμάς ένα Μνημόνιο ακόμα;

Εμείς τα Μνημόνια τα έχουμε για στραγάλια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή