Γιορτή της ΤΥΡΑΣ ΑΕ στην πλατεία Reviewed by Momizat on . Στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία) των Τρικάλων, 4 γνωστές food bloggers έδωσαν ιδέες, λύσεις και υγιεινές συνταγές για το σπίτι και το σχολείο, Στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία) των Τρικάλων, 4 γνωστές food bloggers έδωσαν ιδέες, λύσεις και υγιεινές συνταγές για το σπίτι και το σχολείο, Rating: 0

Γιορτή της ΤΥΡΑΣ ΑΕ στην πλατεία

tyras 1
Στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία) των Τρικάλων, 4 γνωστές food bloggers έδωσαν ιδέες, λύσεις και υγιεινές συνταγές για το σπίτι και το σχολείο, με προϊόντα του Ομίλου, υπό τον γενικό τίτλο «Μαγειρεύοντας Υγιεινά για τα Παιδιά».
tyras 3
Στη γιορτή της ΤΥΡΑΣ ΑΕ, για τα 30 συναπτά χρόνια λειτουργίας της στα Τρίκαλα, με διεθνή, αναγνωρισμένη και άκρως επιτυχημένη παρουσία, έδωσαν το παρόν πολλοί Τρικαλινοι με τα παιδιά τους . Παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων και όπως ανέφερε ” στο πλαίσιο του εορτασμού της 30χρονης αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς στην τρικαλινή κοινωνία, οι αδελφοί Σαράντη δωρίζουν ποσό στον Δήμο Τρικκαίων, προς όφελος των πολιτών”.
tyras 2
Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συνομίλησε με τον πρόεδρο του Ομίλου, κ. Δημήτρη Σαράντη, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας των εκδηλώσεων για την υγιεινή διατροφή των παιδιών.

Αφήστε το σχόλιο σας