Γιορτή της ΤΥΡΑΣ ΑΕ στην πλατεία Reviewed by Momizat on . Στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία) των Τρικάλων, 4 γνωστές food bloggers έδωσαν ιδέες, λύσεις και υγιεινές συνταγές για το σπίτι και το σχολείο, Στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία) των Τρικάλων, 4 γνωστές food bloggers έδωσαν ιδέες, λύσεις και υγιεινές συνταγές για το σπίτι και το σχολείο, Rating: 0

Γιορτή της ΤΥΡΑΣ ΑΕ στην πλατεία

tyras 1
Στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία) των Τρικάλων, 4 γνωστές food bloggers έδωσαν ιδέες, λύσεις και υγιεινές συνταγές για το σπίτι και το σχολείο, με προϊόντα του Ομίλου, υπό τον γενικό τίτλο «Μαγειρεύοντας Υγιεινά για τα Παιδιά».
tyras 3
Στη γιορτή της ΤΥΡΑΣ ΑΕ, για τα 30 συναπτά χρόνια λειτουργίας της στα Τρίκαλα, με διεθνή, αναγνωρισμένη και άκρως επιτυχημένη παρουσία, έδωσαν το παρόν πολλοί Τρικαλινοι με τα παιδιά τους . Παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων και όπως ανέφερε ” στο πλαίσιο του εορτασμού της 30χρονης αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς στην τρικαλινή κοινωνία, οι αδελφοί Σαράντη δωρίζουν ποσό στον Δήμο Τρικκαίων, προς όφελος των πολιτών”.
tyras 2
Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συνομίλησε με τον πρόεδρο του Ομίλου, κ. Δημήτρη Σαράντη, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας των εκδηλώσεων για την υγιεινή διατροφή των παιδιών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή