Γλυκύτατος λόγος για να «αμαρτήσετε» στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Εδώ και δεκαετίες που  άνοιξε το πρώτο ζαχαροπλαστείο, το όνομα «ΤΡΙΖΩΝΗΣ»  στα Τρίκαλα παρέπεμπε σε γλυκά υψηλών προδιαγραφών και δικαίως οι Τρικαλινοί θεωρούσ Εδώ και δεκαετίες που  άνοιξε το πρώτο ζαχαροπλαστείο, το όνομα «ΤΡΙΖΩΝΗΣ»  στα Τρίκαλα παρέπεμπε σε γλυκά υψηλών προδιαγραφών και δικαίως οι Τρικαλινοί θεωρούσ Rating: 0

Γλυκύτατος λόγος για να «αμαρτήσετε» στα Τρίκαλα

Γλυκύτατος λόγος για να «αμαρτήσετε» στα Τρίκαλα

Εδώ και δεκαετίες που  άνοιξε το πρώτο ζαχαροπλαστείο, το όνομα «ΤΡΙΖΩΝΗΣ»  στα Τρίκαλα παρέπεμπε σε γλυκά υψηλών προδιαγραφών και δικαίως οι Τρικαλινοί θεωρούσαν τα γλυκά του σύμβολο κύρους . 

trizonis 1

Ο ιδρυτής του, ο Βασίλης Τριζώνης , άνθρωπος ανήσυχος, εργατικός και φιλόδοξος, θα δουλεύει ακατάπαυστα , πραγματοποιώντας το  όνειρό του: να κάνει το όνομά “ΤΡΙΖΩΝΗΣ” γνωστό σε όλη την Ελλάδα . 

Τη σκυτάλη παίρνει σήμερα ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΖΩΝΗΣ το εργαστήρι του οποίου αποτελεί  ένα μεγάλο σχολείο.

Για ώρες ολόκληρες ο ίδιος και οι συνεργάτες του  δημιουργεί τα δικά του γλυκίσματα, που μόλις εμφανίζονταν στις προθήκες και τα ψυγεία γίνονταν αμέσως ανάρπαστα, εθίζοντας  τους Τρικαλινούς .

ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΞΕΝΙΑ 004

Ο Δημήτρης Τριζώνης  είναι εργατικός και με καινοτόμες ιδέες, χαρίσματα τα οποία εκτίμησε η τοπική κοινωνία και τα γλυκά του  έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό που όλο και αυξάνεται.

Με λίγα λόγια, ποτέ πριν η εμφάνιση και η χαριτωμενιά στο γλυκό δεν ήταν τόσο ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων μας. 

Πιο απλά  , υπέροχα γλυκά που σε κάνουν να λιώνεις από ευχαρίστηση.

ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΞΕΝΙΑ 009

ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΞΕΝΙΑ 010

ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΞΕΝΙΑ 008

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή