Δεξιός Ψάλτης : Δεν υπάρχει σοβαρότητα στον τόπο μας – Σταματήστε την “εγκληματική” αδιαφορία Reviewed by Momizat on . Δυο νέοι άνθρωποι το τελευταίο διάστημα έχασαν τη ζωή τους στη Καλαμπάκα, με το αρμόδιο  Κέντρο Υγείας της πόλης και στις δύο περιπτώσεις  να αδυνατεί να διαθέσ Δυο νέοι άνθρωποι το τελευταίο διάστημα έχασαν τη ζωή τους στη Καλαμπάκα, με το αρμόδιο  Κέντρο Υγείας της πόλης και στις δύο περιπτώσεις  να αδυνατεί να διαθέσ Rating: 0

Δεξιός Ψάλτης : Δεν υπάρχει σοβαρότητα στον τόπο μας – Σταματήστε την “εγκληματική” αδιαφορία

Δεξιός Ψάλτης : Δεν υπάρχει σοβαρότητα στον τόπο μας – Σταματήστε την “εγκληματική” αδιαφορία

Δυο νέοι άνθρωποι το τελευταίο διάστημα έχασαν τη ζωή τους στη Καλαμπάκα, με το αρμόδιο  Κέντρο Υγείας της πόλης και στις δύο περιπτώσεις  να αδυνατεί να διαθέσει ασθενοφόρο ,λόγω έλλειψης πληρώματος.

Αποτέλεσμα είναι να συνδράμει το ΕΚΑΒ Τρικάλων με μισή ώρα καθυστέρηση  και  20χλμ απόσταση , στοιχεία σημαντικά και  κρίσιμα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Εκτός από την ολιγωρία και υπηρεσιακή ανικανότητα που επέδειξαν  οι υπηρεσιακοί παράγοντες (ΕΚΑΒ και Κέντρο Υγείας) , αναδεικνύεται η αδιαφορία και αμέλεια των τοπικών πολιτικών και αυτοδιοικητικών αρχών.

Απορροφημένοι  στο μικρόκοσμο του μεγαλοιδεατισμού τους και της επέλασης του  πολιτικού νεποτισμού που ενέσκηψε εσχάτως στη περιοχή,  ασχολούνται με την απόκτηση  μεγαλειώδης  Δημαρχιακού Μεγάρου (πρώην Ξενία) και την ανάπτυξη του υποβρύχιου τουρισμού στη Θεσσαλία και όχι με τα μείζονα, όπως η ύπαρξη ασθενοφόρου σε μια τουριστική περιοχή 20.000 κατοίκων.

Ένα αίτημα στο αρμόδιο Υπουργείο θα είχε λύσει το πρόβλημα, με την διάθεση οχήματος από τα Τρίκαλα .

Άλλωστε και στο εξωτερικό η τακτική που ακολουθείται είναι τα ασθενοφόρα να είναι σε διασπορά ,για ταχύτερη μετάβαση στα περιστατικά .

Εν κατακλείδι καλούμε τους τοπικούς πολιτικούς εν δυνάμει σωτήρες  ,αντί να κυνηγούν την δόξα και τη δημοσιότητα στα Blogs και στις εφημερίδες του νομού ,να ενσκήψουν  στα απλά ζητήματα του τόπου τους .

Η αποτελεσματικότητα πάει χέρι -χέρι με την σοβαρότητα και στη προικισμένη από τη φύση  Καλαμπάκα, δεν νομίζω ότι οι ως  άνω αρετές εκλείπουν .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή