Διακοπές ρεύματος σήμερα Κυριακή στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Από τις 7.30-11.00 στην περιοχή που περικλείεται από τους οδούς: Ασκληπιού-Κανούτα-Κομνηνής-Καρανάσιου-Κοραή-Καποδιστρίου-Ασκληπιού και περιλαμβάνει τμήμα των π Από τις 7.30-11.00 στην περιοχή που περικλείεται από τους οδούς: Ασκληπιού-Κανούτα-Κομνηνής-Καρανάσιου-Κοραή-Καποδιστρίου-Ασκληπιού και περιλαμβάνει τμήμα των π Rating: 0

Διακοπές ρεύματος σήμερα Κυριακή στα Τρίκαλα

Dei
Από τις 7.30-11.00 στην περιοχή που περικλείεται από τους οδούς: Ασκληπιού-Κανούτα-Κομνηνής-Καρανάσιου-Κοραή-Καποδιστρίου-Ασκληπιού και περιλαμβάνει τμήμα των παραπάνω οδών καθώς και τμήματα των οδών Αμαλίας-Βύρωνος-Χατζηγάκη-Ιουλιέτας Αδάμ.

Από τις 11.00-14.30: στην περιοχή που περικλείεται από τους οδούς Στρατηγού Σαράφη-Αγίου Στεφάνου-Αμαλίας-Στρατηγού Σαράφη και περιλαμβάνει τμήματα των παραπάνω οδών, καθώς και τμήματα των οδών Χρ. Γιώτα-Ν. Παππά-Ηπιόνης-Νέλσων.

Από ώρα 7.30-14.30 στα χωριά: Μεγάρχη, Διαλεκτό, Γοργογύρη, Ξυλοπάροικο, Κόρη, Δενδροχώρι, Πρόδρομος, Γενέσι, Πρίνος καθώς και στους οικισμούς Ανταλλάξιμα, Ουρανό, Ξηρόκαμπο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή