Δικό της αντιβιοτικό ετοιμάζει η ΒΙΟΣΕΡ Reviewed by Momizat on . Στο χώρο των αντιβιοτικών φαρμάκων εισέρχεται η ΒΙΟΣΕΡ. Η Τρικαλινή επιχείρηση που ειδικεύεται στην παρασκευή ορών, σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες του trikal Στο χώρο των αντιβιοτικών φαρμάκων εισέρχεται η ΒΙΟΣΕΡ. Η Τρικαλινή επιχείρηση που ειδικεύεται στην παρασκευή ορών, σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες του trikal Rating: 0

Δικό της αντιβιοτικό ετοιμάζει η ΒΙΟΣΕΡ

xapia-farmaka

Στο χώρο των αντιβιοτικών φαρμάκων εισέρχεται η ΒΙΟΣΕΡ. Η Τρικαλινή επιχείρηση που ειδικεύεται στην παρασκευή ορών, σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaenimerosi.gr, να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της εισάγοντας στην αγορά το πρώτο δικό της αντιβιοτικό.

Η παραγωγή του φαρμάκου θα γίνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στους Ταξιάρχες και ήδη το εν λόγω προϊόν, που θα κυκλοφορήσει κατά τους προσεχείς μήνες, έχει λάβει την έγκριση του ΕΟΦ.

Η ΒΙΟΣΕΡ ιδρύθηκε το 1980, απασχολεί περί τα 250 άτομα και είναι leader στη χώρα μας στα παρεντερικά διαλύματα (οροί) έχοντας παράλληλα σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα κυρίως στην αγορά της Γερμανίας.

Κ.Τ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή