Δύσκολες ώρες Reviewed by Momizat on . Το δύσκολο έργο της ΠΕ Τρικάλων συνέδραμε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος Τρικκαίων. Η εξαιρετικά σφοδρή κακοκαιρία επηρέασε και πάρα πολλές περιοχές του Δήμου Το δύσκολο έργο της ΠΕ Τρικάλων συνέδραμε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος Τρικκαίων. Η εξαιρετικά σφοδρή κακοκαιρία επηρέασε και πάρα πολλές περιοχές του Δήμου Rating: 0

Δύσκολες ώρες

0000

Το δύσκολο έργο της ΠΕ Τρικάλων συνέδραμε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος Τρικκαίων. Η εξαιρετικά σφοδρή κακοκαιρία επηρέασε και πάρα πολλές περιοχές του Δήμου μας, με αποτέλεσμα, κτηνοτροφικές μονάδες να κινδυνεύσουν, δρόμοι να αντιμετωπίσουν προβλήματα βατότητας, υπόγεια να πλημμυρίσουν. Οι έκτακτες ανάγκες καλύφθηκαν με τη χρήση μηχανημάτων του Δήμου, τα οποία συνέβαλλαν στην αντιμετώπιση των εξαιρετικά σφοδρών καιρικών συνθηκών.
Τα μηχανήματα του Δήμου κινήθηκαν βάσει απαιτήσεων που υπήρχαν, αναλόγως των περιοχών και των χωριών που επλήγησαν. Οι δε εργαζόμενοι του Δήμου, ανταποκρίθηκαν πλήρως και με αντίξοες συνθήκες βρέθηκαν όπου απαιτήθηκε, όπως στον Εξάλοφο, από όπου και η φωτογραφία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή