Είμαστε σταγόνες και η πρόγνωση του καιρού δείχνει καταιγίδα – του Κώστα Κωστούλα Reviewed by Momizat on . Η πανδημία βρίσκεται στο χειρότερο δυνατό σημείο. Εμείς τσακωνόμαστε και ισορροπούμε στο τεντωμένο σχοινί του διχασμού. Μίσος διασπείρεται παντού και γι’ αυτό δ Η πανδημία βρίσκεται στο χειρότερο δυνατό σημείο. Εμείς τσακωνόμαστε και ισορροπούμε στο τεντωμένο σχοινί του διχασμού. Μίσος διασπείρεται παντού και γι’ αυτό δ Rating: 0

Είμαστε σταγόνες και η πρόγνωση του καιρού δείχνει καταιγίδα – του Κώστα Κωστούλα

Είμαστε σταγόνες και η πρόγνωση του καιρού δείχνει καταιγίδα – του Κώστα Κωστούλα

Η πανδημία βρίσκεται στο χειρότερο δυνατό σημείο. Εμείς τσακωνόμαστε και ισορροπούμε στο τεντωμένο σχοινί του διχασμού.

Μίσος διασπείρεται παντού και γι’ αυτό δεν υπάρχει μάσκα ως μέσο προστασίας. Όλοι βρισκόμαστε στα κάγκελα και είμαστε έτοιμοι για καβγά.

Η κυβέρνηση έχει χάσει το παιχνίδι όσον αφορά στα μέτρα, εξοργίζοντας τους πολίτες. Η αξιωματική αντιπολίτευση, ελλείψει εναλλακτικού αφηγήματος, τζογάρει στην συγκυρία. Τα άλλα κόμματα απλώς δεν υπάρχουν.

Αυτή τη στιγμή απαιτείται ψυχραιμία. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης για την διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης, της συνοχής και της αντιμετώπισης του πραγματικού εχθρού: Της πανδημίας.

Η ευθύνη ξεκινάει από την κυβέρνηση, περνάει από όλα τα κόμματα και τους λοιπούς θεσμούς και καταλήγει στον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Όλα τα αλλά είναι υπεκφυγές μαζί με ιδεολογικές αγκυλώσεις.

Σε μια γωνιά, ο κορωνοϊός γελάει και στήνει το δικό του σκηνικό, απείρως τραγικότερο με γεμάτες ΜΕΘ και νεκρούς.

Παραδίπλα η ύφεση φουντώνει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή