Εικόνες πλήρους διάλυσης στο Mega Reviewed by Momizat on . Σε …έρημη πόλη έχει μετατραπεί ο 7ος όροφος του Mega, όπου μέχρι πριν από λίγο καιρό βρισκόταν η καρδιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Ο μισός μισθ Σε …έρημη πόλη έχει μετατραπεί ο 7ος όροφος του Mega, όπου μέχρι πριν από λίγο καιρό βρισκόταν η καρδιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Ο μισός μισθ Rating: 0

Εικόνες πλήρους διάλυσης στο Mega

Εικόνες πλήρους διάλυσης στο Mega

Σε …έρημη πόλη έχει μετατραπεί ο 7ος όροφος του Mega, όπου μέχρι πριν από λίγο καιρό βρισκόταν η καρδιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Εικόνες πλήρους διάλυσης στο Mega  - Media

Ο μισός μισθός Απριλίου που καταβλήθηκε χθες, Παρασκευή, ως εξόφληση για τα οφειλόμενα του μήνα είχε μοναδικό στόχο να μην προχωρήσουν οι εργαζόμενοι σε επίσχεση εργασίας όπως σχεδιάζουν (σ.σ.: Πρέπει να συμπληρωθούν τρεις μήνες μη καταβολής μισθοδοσίας προκειμένου να γίνει επίσχεση).  Ταυτόχρονα, διέρρευσε η φήμη ότι στο τέλος του μήνα θα μπει ακόμα μισός μισθός, που κι αυτός όμως θα καταβληθεί -αν καταβληθεί- για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Το ξέσπασμα στον «αέρα» από τον Μανώλη Καψή εναντίον των τραπεζών και του Δημήτρη Καμπουράκη εναντίον των μετοχών ήταν ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί, καθώς το κανάλι έχει βαρέσει κανονική διάλυση.

Δεν είναι μόνο οι καθυστερημένες οφειλές, στις οποίες δεν περιλαμβάνονται μπλοκάκια και τιμολόγια, αλλά και μια σειρά από θέματα που δεν επιτρέπουν στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς που εξακολουθούν να εμφανίζονται στο κανάλι (διότι υπάρχουν και αρκετοί πλέον που δεν πατάνε το πόδι τους) να κάνουν με στοιχειώδη αξιοπρέπεια τη δουλειά τους.

Τα τηλεοπτικά συνεργεία δεν βγαίνουν πλέον έξω για θέματα, παρά μόνο για ζωντανές συνδέσεις που γίνονται από ορισμένα σημεία για να καλυφθεί ο χρόνος της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής και του μεσημεριανού δελτίου, που βγαίνουν στον «αέρα» εκ περιτροπής. Στις πιο πολλές περιπτώσεις πάντως οι συνδέσεις γίνονται τηλεφωνικά, όπως συμβαίνει με τα μικρά περιφερειακά κανάλια. Το κεντρικό δελτίο έχει διακοπεί και δεν θα μπορούσε να μεταδίδεται και λόγω αντικειμενικών συνθηκών.

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή