Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευών Αυτ/των Μηχανημάτων Ηλεκτροτεχνιτών Νομού Τρικάλων διοργανώνει την Κυριακή 5 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία Τρικάλων την εκδήλωση ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «στόχος μας είναι η ενημέρωση και η αφύπνιση της οικολογικής συνείδησης των πολιτών μέσα από δύο βασικές δράσεις.
Αρχικά, καλούμε όλους εσάς να συμμετάσχετε φέρνοντας τα αυτοκίνητα σας για δωρεάν μέτρηση καυσαερίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μετρήσεις θα καταγραφούν και θα αποτελέσουν έρευνα για την ποιότητα των εκπομπών ρύπων του τρικαλινού
αυτοκινητιστικού στόλου.
Επιπλέον, θα παρατεθούν οι τρόποι για την επίτευξη «πράσινης οδήγησης» μέσα από απλές συμβουλές που μπορούμε να εφαρμόσουμε στην καθημερινή χρήση των οχημάτων μας.
Τα μέλη του συνδέσμου μας θα βρίσκονται εκεί πρόθυμοι να σας πληροφορήσουν για την «οικολογική» χρήση των αυτοκινήτων μας, προσφέροντας σας καφέ και κουλουράκια.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους μας και τους συνδιοργανωτές μας, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το Δήμο Τρικκαίων, το Επιμελητήριο Τρικάλων, την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων καθώς και την Κλαδική ομοσπονδία μας ΕΟΒΕΑMΜ που μας δίνουν την δυνατότητα να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο».