Εκδήλωση ευαισθητοποίησης των παιδιών για θέματα βίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων Reviewed by Momizat on .   Την Τρίτη 14 Οκτωβρίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρικκαίων οργ   Την Τρίτη 14 Οκτωβρίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρικκαίων οργ Rating: 0

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης των παιδιών για θέματα βίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης  των παιδιών για θέματα βίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων

 

Την Τρίτη 14 Οκτωβρίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρικκαίων οργανώνουν στο Παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στις 5 το απόγευμα, εκδήλωση για τα παιδιά των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων του Δημοτικού.

Η ψυχολόγος Βασιλική Γκουγκουστάμου & η κοινωνική λειτουργός Χρυσάνθη Τζήκα θα αφηγηθούν και θα δραματοποιήσουν το παραμύθι με τίτλο « Ηρεμία, έξω η βία !!» της GirardetSylvie.

Η δράση αποσκοπεί στην αφύπνιση και ευαισθητοποίηση των παιδιών για την αντιμετώπιση της βίας από όπου κι αν προέρχεται.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή