“Εκτός γραμμής” η Νατάσσα Παιδή: “Οχι στην πρόταση της Δημοτικής Αρχής για βράβευση του Ηλία Μόσιαλου” Reviewed by Momizat on . Ενώ η παράταξη της "Μαζί για τα Τρίκαλα" τάχθηκε υπέρ της πρότασης της Δημοτικής Αρχής για την βράβευση του Ηλία Μόσιαλου, η Νατάσσα Παιδή λέει όχι!! Η Δημοτική Ενώ η παράταξη της "Μαζί για τα Τρίκαλα" τάχθηκε υπέρ της πρότασης της Δημοτικής Αρχής για την βράβευση του Ηλία Μόσιαλου, η Νατάσσα Παιδή λέει όχι!! Η Δημοτική Rating: 0

“Εκτός γραμμής” η Νατάσσα Παιδή: “Οχι στην πρόταση της Δημοτικής Αρχής για βράβευση του Ηλία Μόσιαλου”

“Εκτός γραμμής” η Νατάσσα Παιδή: “Οχι στην πρόταση της Δημοτικής Αρχής για βράβευση του Ηλία Μόσιαλου”

Ενώ η παράταξη της “Μαζί για τα Τρίκαλα” τάχθηκε υπέρ της πρότασης της Δημοτικής Αρχής για την βράβευση του Ηλία Μόσιαλου, η Νατάσσα Παιδή λέει όχι!!

Η Δημοτική Σύμβουλος με δήλωση της εξηγεί τους λόγους:

“Από όσο εχω διαβάσει ο κ. Μόσιαλος είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας με πολλά βραβεία για το επιστημονικό του έργο.

Κατέχει θέσεις, υψηλά αμειβόμενες, τις οποίες και προφανώς τις αξίζει λόγω των γνώσεων του και της επιστημονικής του κατάρτισης.

Όμως αντιμετωπίζουμε μια πανδημία , ζούμε τον τελευταίο χρόνο πολύ δύσκολες καταστάσεις, χάνονται ζωές, κλείνουν επιχειρήσεις.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα τελειώσει όλο αυτό.

Οι γιατροί και όλο το προσωπικό των νοσοκομείων δίνουν κάθε μέρα τεράστια μάχη, ρισκάροντας τη ζωή τους, χωρίς βραβεία, χωρίς χειροκροτηματα πλέον, χωρίς επίδομα Β.Α. και με τρομερές ελλείψεις.

Δεν θεωρώ ότι είναι ώρα για βραβεύσεις”

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή