Ελεύθερος ο δολοφόνος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου Reviewed by Momizat on . Σπίτι του φαίνεται πως επιστρέφει ο πρώην ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος δολοφόνησε στις 6 Δεκέμβρη του 2008 τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλ Σπίτι του φαίνεται πως επιστρέφει ο πρώην ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος δολοφόνησε στις 6 Δεκέμβρη του 2008 τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλ Rating: 0

Ελεύθερος ο δολοφόνος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Ελεύθερος ο δολοφόνος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Σπίτι του φαίνεται πως επιστρέφει ο πρώην ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος δολοφόνησε στις 6 Δεκέμβρη του 2008 τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια.

Το Εφετείο Λαμίας, με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά, του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Σχόλια (3)

 • "Δικαιωματιστές"

  Άλλαξαν τον ΠΚ πριν τις εκλογές, για να αποφυλακίζουν αντι-εξουσιαστές, και τώρα ο νόμος τους αποφυλακίζει και άλλους δολοφόνους, αλλά τολμάνε να διαμαρτύρονται…

  Οπορτουντιστές…

  Απάντηση
  • Jim Riflevinegar

   Αγαπητέ …”Δικαιωματιστές”.
   Έχεις το δικαίωμα να είσαι δεξιός τω νω , αλλά μην μας περνάς για χάπατα. Ιστορικά, όλοι οι δολοφόνοι της δεξιάς στην χώρα μας την σκαπούλαραν, μερικοί μάλιστα διορίστηκαν στο Δημόσιο ή σε διάφορες θεσούλες. Όπως επίσης, για να μην νομίσεις ότι τα βλέπω μονομερώς, αναγάγαμε σε ήρωες τους ”άλλους”. Αυτούς τους ταΐζαμε στην Βουλή για δεκαετίες και μας τάραξαν στα …γνωμικά.
   Υ.Γ. Όσον αφορά τον εικονιζόμενο: Έστι δίκης οφθαλμός…

   Απάντηση
   • "Δικαιωματιστές"

    Oι γενικεύσεις και οι συμψηφισμοί, δεν είναι χαρακτηριστικό της απόδοσης δικαιοσύνης, ούτε έχει καμία βάση να ανακατεύεις γεγονότα 2 αιώνων ιστορίας Ελληνικού Κράτους.
    Καλά τους χαρακτηρίζει το ΚΚΕ οπορτουνιστές, τέτοιοι είναι.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας