Ελληνίδα μάνα κυνηγάει το παιδί της με το… ταπεράκι μέσα στη θάλασσα – Χαμός στα social με τη φωτό: «Έτσι ξεκίνησε ο Γιαννιώτης» Reviewed by Momizat on . Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στα social media με την φωτογραφία της "παραδοσιακής" Ελληνίδας μάνας που κυνηγάει το παιδί της με το ταπεράκι για να το ταϊσε Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στα social media με την φωτογραφία της "παραδοσιακής" Ελληνίδας μάνας που κυνηγάει το παιδί της με το ταπεράκι για να το ταϊσε Rating: 0

Ελληνίδα μάνα κυνηγάει το παιδί της με το… ταπεράκι μέσα στη θάλασσα – Χαμός στα social με τη φωτό: «Έτσι ξεκίνησε ο Γιαννιώτης»

Ελληνίδα μάνα κυνηγάει το παιδί της με το… ταπεράκι μέσα στη θάλασσα – Χαμός στα social με τη φωτό: «Έτσι ξεκίνησε ο Γιαννιώτης»

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στα social media με την φωτογραφία της “παραδοσιακής” Ελληνίδας μάνας που κυνηγάει το παιδί της με το ταπεράκι για να το ταϊσει μέσα στη θάλασσα, με αφορμή το αργυρό μετάλλιο του Σπύρου Γιαννιώτη.

Οι χρήστες του twitter συνδύασαν τα δυο γεγονότα κι έβαλαν τη φαντασία τους να δουλέψει, με συνέπεια να προκύψουν χιουμοριστικά σχόλια. 

«-Σπύρο, έλα να φας δεν γλιτώνεις που να κολυμπάς μια ώρα. -Δεν έρχομαι κι ας κολυμπάω δυο. Η αρχή του #gianniotis», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ένας από αυτούς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή