Εντυπωσιακή η τελετή λήξης του «Μύλου των Ξωτικών» Reviewed by Momizat on . Μετά από 38 ημέρες λειτουργίας, το ομορφότερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, έκλεισε τις πύλες του με μια εντυπωσιακή τελετή, όπως και άρχισε. Ο «Μύλος τω Μετά από 38 ημέρες λειτουργίας, το ομορφότερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, έκλεισε τις πύλες του με μια εντυπωσιακή τελετή, όπως και άρχισε. Ο «Μύλος τω Rating: 0

Εντυπωσιακή η τελετή λήξης του «Μύλου των Ξωτικών»

0000000000000000000000000000
Μετά από 38 ημέρες λειτουργίας, το ομορφότερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, έκλεισε τις πύλες του με μια εντυπωσιακή τελετή, όπως και άρχισε. Ο «Μύλος των Ξωτικών» έχει επάξια χαρακτηριστεί ως η εκδήλωση των μεγάλων ρεκόρ.
999.117 ήταν ο αριθμός των επισκεπτών, που δέχτηκε ο Μύλος στις 38 μέρες λειτουργίας του, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 200 καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δράσεις.
Θεαματική ήταν επίσης και η προβολή του θεματικού μας πάρκου, αφού οι μαγικές του εικόνες ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσα από το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ.

0000000000000000
Είναι χαρακτηριστικό ότι από την έναρξη της εκδήλωσης μέχρι και την τελευταία μέρα λειτουργίας του, ο «Μύλος των Ξωτικών» προβλήθηκε από όλα τα πανελλήνια τηλεοπτικά δίκτυα μέσω ρεπορτάζ, ζωντανών συνδέσεων, εκπομπών και τηλεοπτικών αφιερωμάτων!
Ο στόχος επετεύχθη και ο Μύλος είναι πλέον ο μεγαλύτερος Χριστουγεννιάτικος θεσμός της χώρας. Η Οργανωτική Επιτροπή του «Μύλου των Ξωτικών» ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή