Εντός ωρών το νέο κόμμα ΓΑΠ Reviewed by Momizat on . Αποφασισμένος να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος φέρεται να είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, παρά τις εκκλήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και την Αποφασισμένος να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος φέρεται να είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, παρά τις εκκλήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και την Rating: 0

Εντός ωρών το νέο κόμμα ΓΑΠ

Εντός ωρών το νέο κόμμα ΓΑΠ

Αποφασισμένος να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος φέρεται να είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, παρά τις εκκλήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και την συνάντηση με τον Ευ. Βενιζέλο.
Σύμφωνα με τα Νέα, εντός της ημέρας – εκτός απροόπτου – κατατίθεται ο τίτλος του νέου κόμματος, ενώ οι ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο Σάββατο.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως εντός της ημέρας θα δοθεί επίσης στη δημοσιότητα η Διακήρυξη του νέου κόμματος με 200 υπογραφές. Σε αυτήν θα δίνεται έμφαση στο ζήτημα των μεταρρυθμίσεων και στην ανάγκη ανασυγκρότησης της χώρας μετά το Μνημόνιο.
Όσον αφορά τη στελέχωση του κόμματος, πληροφορίες αναφέρουν πως ως υποψήφιους βουλευτές θα δούμε τους νυν βουλευτές Φίλιππο Σαχινίδη και Θάνο Μωραΐτη και τους πρώην βουλευτές Μιχάλη Καρχιμάκη, Δημήτρη Ρέππα, Γιώργο Πεταλωτή, Αφροδίτη Παπαθανάση και Σωκράτη Ξυνίδη.
Πληροφορίες των Νέων αναφέρουν πως ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών και στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Η ίδρυση του κόμματος Παπανδρέου, αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, αλλάζει τα πολιτικά δεδομένα πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου, καθώς θα επιφέρει ισχυρό πλήγμα στο ΠΑΣΟΚ, που ήδη εμφανίζεται εξαιρετικά αποδυναμωμένο. Πράσινοι βουλευτές μάλιστα έχουν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο, τόσο το κόμμα Παπανδρέου, όσο και το ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώσουν τόσο χαμηλά ποσοστά που να μην μπουν στη Βουλή.
Σύμφωνα με τα Νέα, όσον αφορά την στρατηγική του κόμματος, αυτό θα ασκεί κριτική τόσο στην ΝΔ, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η στάση του έναντι του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή