Επίσκεψη Erasmus … Reviewed by Momizat on . Η ιστόρηση των μυθολογικών γεγονότων του Τρωικού πολέμου μέσω της αγγλικής γλώσσας, αποτελεί το αντικείμενο ενός εκπαιδευτικούς και πολιτιστικού προγράμματος πο Η ιστόρηση των μυθολογικών γεγονότων του Τρωικού πολέμου μέσω της αγγλικής γλώσσας, αποτελεί το αντικείμενο ενός εκπαιδευτικούς και πολιτιστικού προγράμματος πο Rating: 0

Επίσκεψη Erasmus …

Επίσκεψη Erasmus …

Η ιστόρηση των μυθολογικών γεγονότων του Τρωικού πολέμου μέσω της αγγλικής γλώσσας, αποτελεί το αντικείμενο ενός εκπαιδευτικούς και πολιτιστικού προγράμματος που υλοποιείται και στα Τρίκαλα. Πρόκειται για πρόγραμμα του Erasmus+, στο οποίο μετέχει το 28ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, με συντονίστρια την κ. Ασημίνα Ροδουσάκη διά του διευθυντή κ. Ορέστη Σιώχου. Οι τρικαλινοί εκπαιδευτικοί φιλοξενούν από την περασμένη εβδομάδα, ομολόγους τους από Γαλλία (συντονίστρια του προγράμματος), Τουρκία και Τσεχία και σήμερα το πρωί επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Τρικκαίων. Τους υποδέχθηκε η αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Βασιλένα Μητσιάδη, η οποία αναφέρθηκε στον Δήμο με στοιχεία, τα οποία οπτικοποιήθηκαν στη συνέχεια, με την προβολή 15λεπτου ντοκιμαντέρ. Οι αλλοδαποί εκπαιδευτικοί σήμερα το πρωί μετείχαν σε εκδήλωση στο σχολείο και σε παρόμοιες εκδηλώσεις για το αντικείμενο του προγράμματος, ενώ ξεναγούνται και επισκέπτονται την πόλη μας.
Το πρόγραμμα θα έχει και συνέχεια, καθώς τον Φεβρουάριο του 2015 θα επισκεφθούν τα Τρίκαλα και μαθητές από τις αντίστοιχες χώρες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή